„Jei ne būsto paskola, tikrais tokiais dalykais neužsiiminėčiau, tačiau staigiai krizės ištuštintos kišenės ir sąskaitos privertė imtis tokio pobūdžio vakarėlių organizavimo“, - Vudis neslepia, kad tokio neįprasto verslo griebtis jį privertė smarkiai pablogėjusi finansinė padėtis.

Prieš krizės pradžią 2008 metais muzikiniame šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs vaikinas gyveno, anot jo, „kaip inkstas taukuose“. „Pinigų turėjau daugiau nei pakankamai:dėl perpildyto koncertų grafiko būdavau priverstas atsisakyti net ir labai pelningų pasirodymų, albumai buvo perkami tūkstančiais egzempliorių. Mėnesio pajamos kartais siekdavo net trisdešimt tūkstančių litų. Tad nusprendžiau pinigus investuoti įsigydamas butą. Išsirinktas erdvus svajonių būstas bei jame įkurta nuosava įrašų studija kainavo nemažus pinigus, tačiau dėl to nepergyvenau – dalį buto kainos sumokėjau iš savo santaupų, tačiau nemažą dalį teko skolintis iš banko“, - pasakojo Vudis.

Po to, kai buvo sutvarkyti būsto paskolos dokumentai, beveik metus Vudis didesnio vargo dėl kas mėnesį mokamos įmokos nejautė. Tačiau šoktelėjus tarpbankinei palūkanų normai (VILIBOR), mėnesio įmoka per mėnesį padidėjo nuo pusantro tūkstančio iki trijų tūkstančių litų. Lygiagrečiai su išaugusiomis palūkanomis sumažėjo dainininko pajamos iš koncertų, o kompaktinius diskus beveik visiškai išstūmė nelegaliai parsisiunčiamos mp3 formato bylos.

Vaikino skolos augo kas mėnesį, ir nors VILIBOR vėl sugįžo į žemą lygį, iš muzikos gaunamų pajamų nebeužtenka padengti skoloms ir tvarkingai mokėti paskolą.

„Nors ir labai skaudančia širdimi, tačiau jau buvau įdėjęs skelbimą apie parduodamą butą, o mintyse skaičiavau daugiatūkstantinius nuostolius. Naktimis nebegalėdavau užmigti – vis blaškydavo neramios mintys. Viskas pasikeitė, kai viename dienraštyje perskaičiau straipsnį apie verslininką, kuris, panašiai kaip ir aš, prispaustas paskolos, ryžosi savo bute rengti svingerių vakarėlius, - pasakojo Vudis. - Perskaitęs straipsnį, iš pradžių gardžiai juokiausi, bet paskui pagalvojau: kodėl gi ne?“

Tiesa, skirtingai nei dienraščio aprašytas verslininkas, Vudis nebeinvestavo pinigų į atskirą liftą, savo bute neįrenginėjo šešių vonių, ir atsisakė minties įrengti atskiras erdves, kurių vienoje svingeriai bendrauja susėdę prie staliukų su ratukais, o kitoje mėgaujasi intymiais žaidimais.

„Nusprendžiau elgtis paprasčiau. Turiu nemažai pažįstamų: ir vaikinų, ir merginų. Tad tiesiog savo „Facebook“ profilyje, kur turiu penkis tūkstančius draugų, palikau skelbimą: „Svingo tūsas mano namuose. Pikantiškas, erotiškas ir mokamas. Registruokis!“

Pasak Vudžio, ažiotažas buvo milžiniškas – susidomėjusiųjų skelbimu neišgąsdino ir muzikanto perspėjimas, jog norintieji ateiti į vakarėlį, turės susimokėti po 60 litų. „Į pirmą vakarėlį sugužėjo 22 vaikinai ir merginos, antrajame linksminosi jau keturiasdešimt – daugiau mano 90 kvadratinių metrų bute jau ir netilptų“, - pasakojo Vudis, paskaičiavęs, jog du penktadieniais surengti vakarai jam sunešė 3720 litų. „Nesunku paskaičiuoti, kad tai kur kas pelningiau nei už 500 litų penktadienio ar šeštadienio vakarą koncertuoti kur nors Lietuvos pakraštyje“, - pasakojo Vudis, prasitaręs, jog pasilinskminti į jo vakarėlius užsuka ir ryškios Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės.

Pasak vaikino, jam pasisekė, kad butą pirko iš anksto žinodamas, kad čia įkurs garso įrašų studiją – sienos, lubos ir grindys aptrauktos specialia garsą sugeriančia medžiaga, be to, grindys išklotos minkštutėliais kilimais. Keturi kambariai taip pat yra tik pliusas – vakarėlio dalyviai gali pasirinkti, kur ir su kuo jie nori leisti laiką.

Pasak Vudžio, jo vakarėliuose chaoso nebūna – muzikantas svečius iš anksto perspėja, kad jo bute alkoholio nevartojama. Susirinkę svečiai žiūri kraują kaitinančius filmus, tuo pat metu lošia kortomis – pralaimėjusysis kas kartą nusimeta po vieną drabužėlį, ir taip atmosfera dar labiau kaista.

„Daugiau intymių detalių neatskleisiu. Aš pats šiuose žaidimuose nedalyvauju, sėdžiu prie kompiuterio ir parenku foninę muziką. Pastebėjau, kad kai paleidžiu savo dainą „Nuoga bamba“, vakarėlio svečiai flirtuoti ima kur kas aktyviau“, - šyptelėjo vaikinas.

Paklaustas, kodėl jis ryžosi žiniasklaidai papasakoti apie savo namuose rengiamus vakarėlius, žinodamas, jog visuomenė jį pasmerks, Vudis tik gūžtelėjo pečiais : „Tai tik verslas. O straipsnis man pasitarnaus kaip reklama. Dar prieš mėnesį aš sukau galvą, kaip susimokėti paskolą, o dabar ketinu tame pačiame namo aukšte įsigyti kaimyno butą – į mano vakarėlius žmonės veržte veržiasi“.