Pernai kai kurių žiniasklaidos priemonių suporuota su Marijumi Mikutavičiumi, o vėliau pramogų pasaulį sukrėtusi viešu daugiau nei saldžiu bučiniu su gėjų ikona Ruslanu Kirilkinu, Skaiva praėjusio penktadienio vakarą smagiai šėlo vakarėlyje, kuriame savo muzikos kolekciją pristatė jos draugė Agnė Jagelavičiūtė.

Vakarėliui įsibėgėjant, „įsibėgėjo“ ir Skaiva – iš pradžių nedrąsiai pozavusi fotografams kartu su Agne prie didžėjaus pultelio, netrukus S.Jasevičiūtė jau sukosi šokio sūkūryje.

Iš „taksų mafijos“ (Skaivos bičiuliai, kaip ir Skaiva, auginantys taksų veislės šunis) kronikų pažįstamas ryšių su visuomene specialistas Albertas Barauskas nepailsdamas šokdino jau beveik dešimt metų, dar nuo studijų laikų, pažįstamą savo draugę ir ypač maloniai, lyg įsimylėjėlis, jai asistavo už šokių aikštelės ribų.

Galbūt jau beveik dešimt metų trunkanti bičiulystė gali išsivysti į kai ką daugiau? „Žinokite, čia niekas niekada nežino, kas kus išsivystys ar neišsivystys. Dažniausiai jei per dešimt metų niekas neišsivysto – tai vargu bau. Žinoma, nespjauk į šulinį“, - sako Skaiva.

Galbūt ši patarlė galioja ir šiuo atveju? „Apie kiekvieną mano draugystę gali parašyti: nespjauk į šulinį“, - mįslingai atsakė Skaiva Jasevičiūtė.