Labiausiai apkalbama Didžiosios Britanijos mergina trečiadienį tapo apatinių drabužių modelis, trisdešimtmetė Rhian Sugden, kuri savo paskyroje socialiniame tinklapyje patalpino ganėtinai gluminančią nuotrauką – pusnuogė mergina savo krūtų spenelius buvo pridengusi kalėdinius sausainius primenančiais lipdukais. O toks pokštas, žinoma, negalėjo patikti visiems – portaluose tuoj pasipylė komentarai, smerkiantys merginos poelgį.

It's beginning to feel a lot like Christmaaaaaas 🎤🎅🏽💁🏼@TheToolBoxxx pic.twitter.com/luR3TtVDDM— Rhian Sugden (@Rhianmarie) 20 December 2016

Trisdešimtmetei Rhian Sugden demonstruoti savo apnuogintą kūną jau seniai tapo darbu – jos pikantiškos fotosesijos ne kartą buvo spausdinamos populiarioje britų tabloido „The Sun“ rubrikoje „Page 3”.

Tiesa, su aktoriumi Oliveriu Melloru susižadėjusi Rhian Sugden ir nelaukdama švenčių mėgsta pikantiškomis asmenukėmis pasipuikuoti savo paskyrose socialiniuose tinkluose. Mergina puikiai žino, jei ne karštos nuotraukos, vargu ar šiandien ji galėtų pasigirti gana gausiomis savo gerbėjų bazėmis socialiniuose tinkluose.

Today's #Page3 ladyyyy 💁🏼

A photo posted by Rhian Sugden (@rhiansuggers) on Dec 5, 2016 at 1:32pm PST