Trečiadienį žurnalistai ir fotoreporteriai buvo pakviesti pasidairyti į „Muzikinės kaukės“, praėjusiais metais sulaukusios didelio populiarumo, filmavimą, kur galėjo pasižvalgyti į neatpažįstamai pasikeitusias Lietuvos pramogų pasaulio įžymybes – šioje laidoje jos turi kuo įtikinamiau perteikti popmuzikos garsenybes.

Nijolei Pareigytei šį kartą teko įkūnyti Amerikos popmuzikos divą Jennifer Lopez, kuri ir šiandien, nepaisant to, kad jai jau yra 47 metai, vadinama viena seksualiausių Amerikos popscenos moterų. Užduotis buvo ne iš lengvųjų, tačiau šešiolika metų jaunesnė Nijolė su ja puikiai susitvarkė – ir dar taip, jog rodos buvo galima įtarti, jog tarp jos protėvių yra karšto kraujo turinčių išeivių iš Lotynų Amerikos.

Nors sceninis N. Pareigytės kostiumas ir nebuvo toks drąsus kaip Jennifer Lopez, tačiau Nijolei netrūko nei aistros, nei sugebėjimų taip pavingiuoti savo klubais bei pavizginti užpakaliuką, jog vertinimo komisija liko sėdėti be žado. Prieš aštuonerius metus Nijolė Pareigytė, kuriai teko garbė pozuoti ir Lietuvoje tuomet leisto „Playboy“ puslapiuose, buvo vadinama vienu iš šalies sekso simbolių. Panašu, jog jai dabar pavyko susigrąžinti šį titulą.