„Teatro sezono pradžioje buvo toks nutikimas. Ilgai vaidinu spektaklyje „Žirklės“. Kai įeinu į sceną, publika gražiai priima – šypsosi, juokiasi, o čia išeinu ir mirtina tyla. Iš salės toks šaltis, galvoju, kas čia. Gal ką nors ne taip darau? Ir tik po penkių ar septynių minučių pradeda atpažinti ir reaguoti“, - LNK laidoje „KK2 penktadienis“ 19.30 val. šį vakarą prisimins L. Kalpokaitė.

Kaip rašoma LNK pranešime spaudai, žinoma aktorė atviraus, kad niekas tiesiai jos neklausė, kaip jai pavyko atsikratyti antsvorio. „Sako: „Kalpokaitė serga“, „Kalpokaitė žiedą ant skrandžio užsidėjo“, „Kalpokaitė išsioperavo“, - apie gandus atviraus aktorė.

Politiko Andriaus Šedžiaus žmona Monika laidoje pasakos, kad per nėštumą ji priaugo daugiau kaip 20 kilogramų. „Numečiau greitai – 15 kilogramų per mėnesį du, o likę dešimt kilogramų krito gana sunkiai“, - sakys M. Šedžiuvienė. M. Šedžievienė atskleis, kad nėštumo laikotarpio valgydavusi viską: „Viską valgiau, visiškai savęs nevaržiau ir man jau gydytojai sakydavo: gal tu tas riebias košes primažink“.

Laidoje dalyvausiantis renginių vedėjas Tomas Traceviskis pasakos, kad šiuo metu stengiasi atsikratyti papildomų kilogramų.

„Sekasi atsikratyti svorio, laibas niekada nebuvau ir nebūsiu. Kiekvienas žinome, kad yra skirtingi žmonių tipai, vienas būna kūdas ir visada bus. Mano galva, pagrindinis dalykas metant svorį yra kiekis, ritmas ir selekcija – valgyti penkis kartus per dieną, nedidelėmis porcijomis ir atsirinkti produktus”, - kalbės Tomas Tracevskis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)