Dar 2015 metų balandį šokėjas Marius Gaižauskas prisipažino, jog garsus erotinis skandalas, į kurį įsipainiojo Jolanta Leonavičiūtė, ne tik gerokai pakoregavo jų santykius, sugriovė jausmus. Ir vis dėlto pora ir toliau kartu leido laisvalaikį, taip duodama priežastį spėlioti, kad galbūt laikas vėl atgaivino jausmus.

Tačiau 2015 metų pabaigoje Marius dingo iš žiniasklaidos akiračio, o Jolanta Leonavičiūtė vakarėliuose pasirodydavo arba viena, arba su draugų kompanija, arba su TV6 laidos „Nakties Top“ kūrybine grupe.

Penktadienį TV3 išplatino pranešimą, jog Jolanta Leonavičiūtė šeštadienio rytą svečiuosis šios televizijos laidoje „Virtuvės istorijos“, kurioje atskleis, kam šiuo metu priklauso jos širdis.

„Neturiu jokio širdies draugo. Turbūt vienintelis mano širdies draugas yra sūnus – jis mano vienintelis vyras. Visa mano meilė skirta jam. Bet kas ten žino – dabar galiu sakyti vienaip, o po poros dienų sutiksiu kokį nors simpatiją“, – laidoje šypsodamasi sakys J. Leonavičiūtė.

Moteris kalbės ir apie savo ateities planus, kuriuose – ne tik noras įkopti į aukščiausią Europos kalną, bet ir rengimasis lengvojo kultūrizmo varžyboms. J. Leonavičiūtė jau yra pelniusi keletą pergalių: varžybose „Lietuvos Taurė“ ir „Baltijos Taurė“ užėmė trečiąją vietą.

„Dauguma žino, kad dalyvavau fitneso varžybose. Turbūt dar kartą save jose išbandysiu – tai vyks pavasario pabaigoje, laiko pasiruošimui turiu. Reikės įdėti daug darbo, tad skirsiu daug laiko sportui. Šią vasarą dar bandysiu įgyvendinti vieną iš savo svajonių – jei leis orai ir pavyks – įkopti į aukščiausią Europos kalną – Monblaną“, – laidoje ateities planais dalinsis televizijos žvaigždė.