Žaidime „Moterys prieš vyrus“ kaunasi dvi komandos – moterų ir vyrų. Jiems užduodami klausimai, kuriuos prieš tai laidos kūrybinė grupė uždavė šimtui moterų arba vyrų. Tokiu būdu paaiškėjo įdomios statistikos.

Šį šeštadienį žiūrovai išvys, kaip laidoje dalyvavusios moterys – Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, dainininkės Donata Gutauskienė-Laisva ir Katažina Zvonkuvienė bei komandos kapitonė Inga Jankauskaitė - aršiai diskutavo, kas seksualiau vyrams – moters užpakaliukas ar krūtinė?

Nijolė ir Laisva – atvirai apie krūtinę

Galiausiai merginos sutarė, kad užpakaliukas. Tik Nijolė išsiskyrė iš merginų: „Man be papų moteris – negražu. Sakykit ką norit“.

Po tokio pasisakymo šiek tiek sutriko Katažina: „Pačiupinėk manuosius, argi negražu????“.

Liberalios Nijolės pažiūros apie plastines operacijas jos gerbėjams žinomos nuo seno. Dar prieš aštuonerius metus, būdama 23-ejų, ji žiniasklaidoje prisipažino, kad pati pasididino krūtinę.

„Apie krūtinės didinimą galvojau senokai. O rudenį išvažiavau į Jungtines Amerikos Valstijas, ten vienas įvykis ir pastūmėjo ryžtis plastinei operacijai. Pamačiau dieviško grožio suknelę. Pasimatavau. Buvo akivaizdu, kad ji daug gražiau atrodytų, jei turėčiau didesnę krūtinę. Suknelę nusipirkau ir nusprendžiau: jeigu pasididinsiu krūtis, turėsiu pirmą naują nerealų drabužį“, - atviravo Nijolė.

Kad didelė krūtinė – grožis, su Nijole sutiko ir „Žvaigždžių duetų“ nugalėtoja, dainininkė ir žurnalistė Laisva: „Vyrai pirmiausia žiūri į papus“. Vėliau ji pridūrė: „Man vyras visą laiką sako „Pas tave visai papų nėra“.

Toks jos pareiškimas susilaukė kolegių ūžimo, visos susiginčijo – tai kur gi vyrai žiūri labiau: į krūtinę ar į sėdynę?

Laida „Moterys prieš vyrus“

LNK nuotr.