Praėjusioje laidoje komisijos gana smarkiai sukritikuota Aistė Pilvelytė šįkart sužibės įspūdingu pasirodymu su delfinais Italijos tema. Tiesa, komisija ras prie ko prikibti ir šįkart: „Brangioji, atrodė, kad pradžioje neriant tau žarnos per ausis išlįs“, – susirūpinęs priekaištaus Aistei komisijos narys Vytenis Pauliukaitis.

Pati A. Pilvelytė pritarė, kad nardymo įgūdžius dar turi patobulinti, tačiau tokia pastaba jos nuotaikos nesugadino – komisija pritarė, kad šįkart atlikėja pasirodė daug stipriau. Ypatingų pagyrų ir vėl sulauks nuotaikingas aktoriaus Mariaus Repšio pasirodymas. „Pasaulio šalių“ temai jis pasirinko Braziliją, o specialiai pasirodymui net mokėsi tradicinio brazilų kovos meno – kapueiros, kuri pasižymi daugybe įspūdingų akrobatinių elementų.

„Tu nuo pirmos laidos pakėlei kartelę labai aukštai. Tai buvo drąsus, netikėtas pasirodymas. Pamenu, Ramūnas Vyšniauskas pernai irgi buvo naujų elementų kalvis, o dabar turime naują. Tu fantastiškas, ir tu tik kyli ir tobulėji“, – M. Repšį gyrė V. Pauliukaitis. Panašaus kiekio pagyrų sulauks ir jausmingas, Prancūzijai skirtas Nijolės Pareigytės-Rukaitienės pasirodymas, po kurio komisijos nariai ją gyrė net atsistoję.

Jau šį savaitgalį žinomi Lietuvos žmonės kvies į paskutinius projekto filmavimus Klaipėdos delfinariume. Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, Marius Repšys, Aistė Pilvelytė, Rita Pivoriūnaitė, Maksas Melmanas, Nerijus Juška, Lina Gedmintienė ir Remigijus Žiogas savo pasirodymus skirs Motinos dienai ir svarbiausioms savo gyvenimo moterims – mamoms.