Studijoje nugalėtojus rinks bei tarpusavyje varžysis vyrų ir moterų komandos: vyrus atstovaus Radži, Giedrius Drukteinis bei radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius, o moterų pusėje pergalės sieks Simona Nainė, Nijolė Pareigytė–Rukaitienė, Rūta Ščiogolevaitė ir Donata Gutauskienė–Laisva.

Viename iš anekdotų raundų tarpusavyje susikaus radijo bei TV laidų žvaigždės. Visgi M-1 laidų vedėjo Sauliaus Žvirgždo anekdotas sulaukė tikrai netikėto M. Stonkaus atsako. „Kad po sekso vyras nenusisuktų, gudri žmona Regina ant sienos pakabino uošvienės paveikslą“, - toks buvo vienas iš S. Žvirgždo anekdotų.

„Ką aš žinau, aš tai mylėdamasis su savo žmona galiu mielai žiūrėti į savo uošvienės nuotrauką“, - gūžtelėjo pečiais laidos „Operacija „Anekdotai“ ir kiti balandžio 1-sios nuotykiai“ vedėjas. Laidos svečiams ir publikai supratus, ką išgirdo, po akimirkos studijoje nuaidėjo garsus juokas. Tai – tik vienas iš visų perliukų, kuriuos LNK žiūrovai išvys melagių ir juokų dienos vakare. „Operacija „Anekdotai“ ir kiti balandžio 1-sios nuotykiai” – jau šį penktadienį balandžio 1-ąją.