Žinomas vyras bando kovoti su sielvartu. „Dažnai, kai pagalvoju, koks esu tuščias be jos, kad ji nebedžiugins manęs savo darbais ar šeima, kad nepaduos man senatvėj stiklinės, sakau sau – palauk, tu čia pergyveni, kad tau blogai, tau savęs gaila. Ir tada aš neleidžiu sau taip galvoti“, – atvirai kalbės A. Kaušpėdas.

Jaunėlės Algės netekęs vyras paguodą randa svečiuodamasis pas savo anūkus – vyresniosios dukters Monikos vaikus, rašoma „Lietuvos ryto“ televizijos pranešime žiniasklaidai.

Tačiau net ir praėjus metams po tragedijos ašaras sunkiai tramdantis A. Kaušpėdas pasakos nusiraminimą randantis kūryboje ir tikėjime. „Išmokau tai priimti kaip tam tikrą duotybę, kaip man nežinomą Kūrėjo scenarijų, kuris labai skausmingas. Algė buvo tokia meniška, impulsyvi. Ji iki paskutinės dienos ieškojo savęs, savo vietos gyvenime...“ – laidoje prisiminimais dalinsis A. Kaušpėdas.

Laidos vedėjai Aušrai Kilkuvienei paklausus, ar žinomo vyro gyvenime yra žmogus, kurio jis norėtų atsiprašyti, „Anties“ lyderis ištars: „Algės atsiprašyti jau nepavyks...“

Kas žinomam architektui padėjo išgyventi sunkiausias gyvenimo akimirkas? Kodėl sugriuvo jo pirmoji santuoka? Kaip tarnybinis romanas virto nauja gyvenimo pradžia?

Kaip niekada jautrus ir atviras „Kitoks pokalbis“ su A. Kilkuviene ir laidos svečiu A. Kaušpėdu rytoj, penktadienį, gruodžio 6-ąją, 19.50 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.