Vos Lietuvos žiniasklaida spėjo atsigauti po šeimyninės M.Jampolskio dramos, kuomet aktorius, namie palikęs žmoną Aistę ir sūnelį, Egipte saulės teikiamais malonumais mėgavosi kartu su nauja mylimąja, „Triumfo arkos“ nugalėtoja Ona Kolobovaite, kai antradienio vakarą M.Jampolskis iškrėtė naują akibrokštą.

Scenoje kartu su savo partnere, grupės „Studentės“ vokaliste Irūna Puzaraite, dainuodamas jausmingą rusišką romansą, 31 metų aktorius lyg įsimylėjėlis glaudė prie savęs aštuoniolikmetę studentę, glostė jos rankas ir pečius, o finaliniame dainos epizode Marius ir Irūna aistringai pasibučiavo.

Tai nėra naujas režisūrinis sprendimas „Žvaigždžių duetuose“ – praėjusiais metais lygiai tokį patį jausmingą bučinį scenoje pademonstravo ir Ruslanas Kirilkinas su Skaiva Jasevičiūte.

Tačiau net ir nulipęs nuo scenos, M.Jampolskis nepaleido iš savo rankų jaunosios dainininkės ir rodė jai didelį dėmesį.

M.Jampolskis neslėpė, kad Irūnai jaučia simpatiją – dar nuo tų laikų, kuomet abiems tekdavo vesti renginius. „Pastebėjau jos gabumus partnerystei. Sutikau dalyvauti vien dėl to, kad ne save parodyčiau, bet kad duetas skleistų energetiką, mintis, idėją – duetas tai gali padaryti stipriau nei vienas žmogus“, - sakė M.Jampolskis. Aistringą bučinį jis pakomentavo gana aptakiai: „Sutikime – scena yra scenai, gyvenimas – gyvenimui“.

Tačiau spindinčios Irūnos Puzaraitės akys bylojo, kad tai galbūt nėra vien momentinis aktorinis jausmų proveržis. „Tai nesurežisuota, tai yra tikra“, - kiek apsvaigusi nuo pairtų emocijų išrėžė jaunoji dainininkė, taip užmindama dar vieną jausmų audros blaškomo M.Jampolskio mįslę.

KLUBAS.lt fotogalerijoje – „Žvaigždžių dueto“ filmavimo akimirkos.