„Aš pusė metų ruošiausi, bet yra kaip yra“, - sakė Aistė, nepanorusi detalizuoti, kodėl jos taip ir nepamatysime „Dainų dainoje“. Šis konkursas jau tapo tikru detektyvu, nes ligi šiol nebuvo žinoma, ar „Dainų dainos“ nugalėtojas įgys teisę atstovauti Lietuvą Maskvoje vyksiančioje Eurovizijoje. Sprendimas dėl Lietuvos dalyvavimo šiemetinėje Eurovizijoje turėtų būti paskelbtas šiandien, sausio 14-ąją, tačiau šios datos išvakarėse Aistės prognozės buvo liūdnos. „Iš patikimų šaltinių girdėjau, kad Lietuva nedalyvaus. Tikiu juo. O ir nuojauta taip sako“, - portalui KLUBAS.lt sakė A.Pilvelytė. Dabar jau aišku, kad A.Pilvelytę jos nuojauta apgavo.

Nors pati „Dainų dainoje“ nedalyvauja, tačiau kolegų pasirodymus Aistė seka atidžiai. „Net atspėjau, kas užims pirmą vietą“, - prisiminusi pirmą turą laimėjusio Sashos Son pasirodymą nusijuokė dainininkė. Tarp aiškių pirmo turo favoritų buvo minima ir Violetos Tarasovienės pavardė, tačiau išvydus jos pasirodymą, Aistei net nekilo minčių, kad Violeta gali užimti pirmąją vietą. „Be galo graži daina, bet kažkokios dalelytės pritrūko“, - svarstė A.Pilvelytė. Gal trumpo sijono? „Galvojau ir sėdėjau – juk jai taip gražiai tinka mini sijonas – ir ko ji čia ilgą sijoną užsimaukšlino“, - svarstė Aistė.

Daug kalbų sukėlęs grupės „69 danguje” pasirodymas A.Pilvelytei patiko. „Šaunuolės mergaitės, gražiai atrodė, aišku, „back“ vokalai labai padėjo. Tikrai labai gražiai atrodė, ypač patiko skoningai įgyvendinta pabaiga, - atlikėjų pasirodymus komentavo Aistė. – Norėjau Augustei parašyti žinutę – labai širdį skaudėjo dėl jos. Ji buvo verta patekti į pusfinalį – gražiai atrodė, gerai dainavo, tik koją pakišo, kad dainavo anglų kalba. Turbūt pusė Lietuvos žmonių nesuprato, apie ką ji dainuoja. Buvo tikrai labai skaudu, nes Augustė – gera vokalistė“.

O štai Alano Chošnau, taip pat nepatekusio į pusfinalį pasirodymas ją nuvylė. „Nežinau, kas ir kaip pasidarė, bet tai buvo vienas blogiausių jo pasirodymų. Man visiškai nepatiko nei jo stilius, nei apranga, nei daina – apskritai visuma buvo bloga. Galvojau, kad Alanas tikrai nustebins, nes jis visada paruošia ką nors įspūdingo, bet šį kartą nuvylė ir žiūrovus, ir klausytojus“, - kolegos pasirodymu liko nusivylusi A.Pilvelytė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją