Kai kurios dėmesio trokštančios įžymybės iš kailio neriasi, kad tik atsidurtų reporterių dėmesio akiratyje, o štai 35 metų Nicolai McLean, antradienio, sausio 3-iosos vakarą pakviestai į didelio populiarumo Didžiojoje Britanijoje sulaukiančio realybės šou „Celebrity Big Brother“ naujojo sezono atidarymą, pakako apsivilkti aptemptą kūno spalvos suknelę, ir jau po kelių minučių jos nuotraukos atsidūrė tarp labiausiai aptarinėjamų dienos įvykių.

Tuštybių mugės versle Nicolai McLean visada sekdavosi puikiai. Dar 1999 metais pradėjusi nuo kultinės britų tabloido „The Sun“ rubrikos „Page 3”, kurioje fotografuojasi dažniausiai iki pusės apsinuoginusios seksualios merginos, įspūdingu biustu galinti pasigirti Nicola McLean sparčiai kilo karjeros laiptais: žurnalų viršeliai, reklaminės fotosesijos, televizijos laidos.

Ir nors labai dažnai tokios karštukės negali pasigirti sėkmingai susiklosčiusiu asmeniniu gyvenimu, Nicolai McLean ir čia sekasi labai gerai – 2009 metais ji ištekėjo už futbolininko Tomo Williamso, su kuriuo auklėja du sūnus.

Maža to – moteris gana aktyviai dalyvauja organizacijos PETA, kovojančios už gyvūnų teises, veikloje.