Čia puikiai iš fotonuotraukų galerijų interneto portaluose pažįstamų žmonių laukė magiška „Vakarienė su „Borges“, sudaryta iš užkandžių, sriubos, karštų patiekalų ir deserto.

Belaukdamos patiekalų įžymybės smagiai leido laiką, dalijosi karštais įspūdžiais, fotografavosi išmaniaisiais telefonais, o dailiosios lyties atstovės ir atvirai, ir paslapčia nužvelgdavo viena kitos sukneles.

Kai restorane pasirodė Natalija Martinavičienė, fotoreporterių būrelis, susirinkęs nušviesti garsenybių vakarienės, gerokai sujudo – ponia Natalija prieš mėnesį dalyvavo Kanų kino festivalyje, savo kurtais „Natali de Lyrik“ aksesuarais papuošė ne vieną raudonu kilimu žengusią damą, taip įrodydama, kad norint, galima pasiekti ir pačių aukščiausių užsibrėžtų tikslų.

Kanų herojė gurmaniškame vakarėlyje sužėrėjo vasariškai romantišku įvaizdžiu: vėjas išdykėliškai kėlė jos gėlėtą suknelę, atidengdamas dailias kojas, tačiau N. Martinavičienė dėl to visiškai nesijaudino – juk šiltą birželio vakarą tokios smulkmenos mažiausiai rūpi. Smalsiems fotoreporteriams negalėjo pro akis praslysti ir dar viena detalė – į vakarėlį ponia Natalija atvyko segėdama savo sukurtus auskarus, ir tai, žinoma, jos vasariškam įvaizdžiui suteikė naujų spalvų.