Naujoji A&V kolekcija kuriama bendradarbiaujant su kompanija „Audimas”, pirmą kartą bus išskirtinai pritaikyta atostogų metui. Aleksandro ir Vidos vasara – tarsi spalvų, judesių ir formų koliažas, išlaisvinantis nuo kasdienybės. Moteriškų ir vyriškų drabužių kolekcijoje – gausybė spalvingų maudymosi komplektų, šortų, bridžų bei suknelių. Aleksandro teigimu, judviejų sukurtos suknelės puikiai tiks dėvėti ir paplūdimyje, ir kokteilių bare, tad jos taps kone svarbiausiu gerų atostogų atributu.

„Mūsų būsima kolekcija – tai kelionės, banguojanti jūra, banglentės, jachtos, Nica ir Nida, Barbadoso ir Goa paplūdimiai. Vakaras, žvaigždėtas dangus, baseinas, kokteiliai, įdegusios gražuolės, vėjyje plazdančios suknelės. Tai sapnas, iš kurio nesinori pabusti,” – svajoja Aleksandras Pogrebnojus.

Pirmasis naujosios kolekcijos „Pavasaris–Vasara 2011” pristatymas įvyks šį savaitgalį Sankt Peterburge mados renginyje „Aurora Fashion Week”. Ši mados savaitė – tai vienas svarbiausių Rusijos tradicinių kultūros ir mados renginių, remiamų Rusijos Kultūros ministerijos ir palaikomas daugybės užsienio šalių, tarp jų - Italijos, Didžiosios Britanijos, Belgijos, Prancūzijos atstovų. Šiame renginyje Aleksandras Pogrebnojus ir Vida Simanavičiūtė bus vieninteliai dizaineriai iš Lietuvos. Gruodžio pabaigoje ši, dar papildyta, A&V kolekcija bus parodyta ir Lietuvoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją