Dainininkas Donatas Montvydas antrą kartą atstovaus Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse. Vėlų šeštadienio vakarą jis laimėjo nacionalinę „Eurovizijos“ atranką ir gegužės pradžioje su daina „I‘ve Been Waiting for This Night“ lips į žiūrimiausio pasaulyje dainų konkurso sceną Stokholme.

D. Montvydą finale labiausiai palaikė ir žiūrovai, ir profesionalų komisija. Antrojoje vietoje tiek žiūrovų, tiek komisijos lentelėse liko Erica Jennings. Trečiojoje - Rūta Ščiogolevaitė.

Po tiesioginės transliacijos visas veiksmas persikėlė į naktinį klubą „Mojo Lounge“, kuriame ir vyko „Eurovizijos“ atrankos dūzgės. Tačiau po pasirodymų pavargę ir pralaimėjimo kartėlį patyrę dalyviai aplenkė siautulingą vakarėlį. Čia nepasirodė nei Donatas Montvydas, nei Erica Jennings, nei Rūta Ščiogolevaitė, nei Aistė Pilvelytė, nei Ruslanas Kirilkinas ir tik Ieva Zasimauskaitė užsuko pasižvalgyti, kaip linksminasi visa prie šio projekto dirbusi komanda. O čia tikrai netrūko gerų vaizdų, visi susirinkusieji šėlo iki paryčių.