Disko muzika, naujo formato televizijos šou, diskotekos su daug garso ir šviesų, blizgūs žurnalai, papuošti popmuzikos žvaigždžių nuotraukomis – visa tai prilygo stebuklui. Galbūt todėl devyniasdešimtųjų žvaigždės, kurių dainos jau drąsiai buvo grojamos dar sovietinėse, tačiau vis labiau į laisvę besiveržiančiose respublikose, taip mylimos ir garbinamos postsovietinėse šalyse.

Dabartinė dvidešimtmečių karta tik gūžčioja pečiais, išgirdusios tėvų pasakojimus apie šimtus uniformuotų milicininkų, budriai sekdavusių, kad jaunimas koncertuose sėdėtų savo vietose, apie tai, kad už išskustus smilkinius, kas neabejotinai buvo pankavimo požymis, galėdavai būti išmestas iš mokyklos. Apie ilgesnius vaikinų plaukus, trumpus merginų sijonus ar ryškesnę bižuteriją negalėjo būti nė kalbos. Ir staiga, prasiveržė jie, devyniasdešimtieji...

Kaip dabar atrodo tos popkultūros ikonos, kurių dainos negailestingai nušlavė sovietinę ir „kanonus atitinkančią estradą“? KLUBAS.lt pradeda fotopasakojimų ciklą, kuriame akies krašteliu žvilgtelėsime į praeities žvaigždes – kaip atrodė jos tada ir kaip atrodo dabar?

Anglų dainininkei Kim Wilde dabar yra 55 metai. Diskotekose skambėjusių hitų „Cambodia“, „Kids in America“, „You Came“ atlikėja savo karjerą pradėjo būdama 21 metų, o po ketverių metų jau buvo viena populiariausių dainininkių visoje Europoje.

Nors ji jau ilgą laiką domisi sodininkyste, tačiau muzika iki šiol lydi ją – kartais ji pasirodo įvairiuose televizijos šou ir čiumpa į rankas mikrofoną. Per daugiau nei trisdešimt metų trunkančią karjerą Kim Wilde išleido 13 studijinių albumų ir krūvą singlų – sudėjus visus parduotus įrašus į vieną krūvą gautume įspūdingą 30 milijonų egzempliorių kalną.