Vis dėlto kai kurios iš spalvingų leidinių viršelių bei fotogalerijų interneto portaluose iki skausmo pažįstamos garsenybės puikiai atrodo ir gatvėje.

Portalo KLUBAS.lt fotoreporteris nemenkai nustebo, išvydęs Vilniuje gyvenančią dainininkę Vaidą Genytę žingsniuojančią laikinosios sostinės Ramybės parko takeliais. Bateliai su milžiniškomis platformomis, juodos kelnės ir prie jų priderinti marškiniai, hipsteriški akiniai nuo saulės ir nuolat maigomas išmanusis telefonas – taip atrodanti Vaida Genytė labiau priminė verslią damą, skubančią į dalykinį susitikimą nei romantiškų dainų atlikėja su scenoje plazdančiomis šilko sukniomis. Tačiau reikia pripažinti, kad toks dalykiškas įvaizdis ypač tinka Lietuvos publikos pamėgtai atlikėjai.

Vaida Genytė gana greitai pastebėjo, jog yra fotografuojama, tačiau nė kiek nepasimetė, tik pakėlė aukštyn akinius, o jos veidą nutvieskė šypsena. Netrukus ji jau sveikinosi su dailiu rusvaplaukiu vyru – iš televizinių projektų pažįstamu operos solistu Egidijumi Bavikinu. Tarnybinis romanas? „Ne, - nusijuokė Vaida Genytė. - Kartu su Egidijumi ir pučiamųjų ansambliu „Brass Bravo“ rengiame šlagerių programą“.