Štai kodėl taip patogu turėti vasaros uniformas.

Pateikiame penkis derinių variantus – juos nesunkiai surinksite, atrodysite elegantiškai, ir iki rugsėjo galėsite nebesukti galvos dėl drabužių.

Lengva suknelė + sportbačiai

Šis derinys yra patogus, lengvas ir nereikalauja praktiškai jokių proto pastangų. Su suknele iš lengvos medžiagos neperkaisite ir karščiausią vasaros dieną, o dailūs sportbačiai suteiks įvaizdžiui nerūpestingumo, žaismingumo.

Balti marškinėliai + balti džinsai + atviros basutės

Kokia vasara be baltų džinsų? Nekokia, pasakysime mes. Šią vasarą vienspalvį įvaizdį padės susikurti balti džinsai ir labai atviros, minimalistinio stiliaus basutės (taip pat baltos arba rožinio aukso spalvos).

Balta spalva suteiks šiam įvaizdžiui daugiau elegancijos, nei galima tikėtis iš džinsų ir marškinėlių derinio. Tik nepamirškite į rankinuką įsimesti priemonės nuo dėmių.

Dryžuoti marškinėliai + nubrizgę džinsiniai šortai + drobinės basutės virveliniais padais

Šis derinys yra savaitgalio favoritas. Nemanykite, kad nubrizgę džinsiniai šortai tinka tik paauglėms – labai svarbu, ką prie jų priderinsite. Nebūtina jų dėvėti su berankoviais marškinėliais ir įsispiriamomis šlepetėmis – apsivilkite kuklesnius dryžuotus marškinėlius ir apsiaukite madingas basutes virveliniais padais.

Marškinėliai be rankovių + kelnės iki pusės blauzdos

Manote, kad kelnės per sunkus drabužis per karščius? Rinkitės plačias kelnes iki pusės blauzdų. Į jas susikiškite marškinėlius be rankovių, o ant viršaus apsirenkite atvirą liemenę. Toks derinys itin tinka į darbą – atrodo profesionaliai, bet nedusina. Taip pat turėkite omenyje, kad prie jo puikiai derės ir aukštakulnės basutės, ir vyriško stiliaus batai (netgi ir sportbačiai!), tad šis derinys universalesnis, nei manote.

Marškinėliai + vidutinio ilgio sijonas + kūno spalvos plokščiapadžiai bateliai

Plevėsuojantis vidutinio ilgio sijonas mus gelbsti ištisus metus, bet geriausią laikotarpį jis išgyvena nuo gegužės iki rugpjūčio. Vakare prie jo galima derinti raukiniais puoštą palaidinę ir aukštakulnius, o dieną užteks paprastų marškinėlių ir kūno spalvos plokščiapadžių batelių (kad išryškėtų sijono raštai). Aukštas juosmuo labai lieknina (ypač jei marškinėliai sukišti į vidų), o vidutinis ilgis reiškia, kad nereikės bijoti vėjo, kuris trumpesnį sijoną nepadoriai pakeltų. Vieni privalumai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)