Retą šių dienų močiutę pamatysi namuose su virbalais, tačiau originalūs megzti drabužiai iš mados niekuomet neišeina. „Keičiasi tik jų formos, apimtys, tekstūra, siluetai“, - sako dizainerė Violeta Sudžiuvienė ir siūlo itin madingus megztinius-transformerius.

Fantazijos juos nešioti nepritrūks – galima sugalvoti net keturis būdus, kaip juos apsirengti. Taip pat dizainerė sukūrė dviem būdais dėvimas liemenes ir prie kūno prigludusias, švelniai glostančias megztas sukneles iš virtos vilnos.

Storo siūlo megztinis-suknelė su plačia pyne per vidurį ypatingai tinka Kalėdų laikui, kai norisi atsidurti su draugais, miško trobelėje. „Ir audiniuose, ir siūluose ieškau kuo daugiau natūralumo“, - sako dizainerė, pati ypač mėgstanti mezginius iš plonytės voratinklinės moheros.

Violeta Sudžiuvienė pataria: jei norite su megztiniu atrodyti elegantiškai, sukurkite šiam drabužiui tinkamą aplinką – parinkite kelnes, sijoną, tampres ir būtinai – tinkamus batus. „Jei megztinis beformis, laisvas, jam reikės griežtesnės, švaresnės aplinkos, daiktų, kurie netrukdytų“, - tikina dizainerė, savo megztiems drabužiams apdairiai parinkusi elegantiškas, žiemines spalvas – tamsiai pilką, mėlyną, juodą.

V. Sudžiuvienės žiemos kolekcija orientuota į modernią, elegantišką moterį, mylinčią save ir aplinkinius, ji nesibaimina laikmečio pokyčių, moka būti universali, puikiai išmano, kaip tuo pačiu drabužiu pelnyti naujų komplimentų. „Stengiuosi kurti drabužius, kurie suteikia geras emocijas, - sako Violeta. – Didžiausiais įvertinimas, kai moterys džiaugiasi, jog drabužiai tiesiog prilimpa prie kūno“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)