Beje, ar girdėjote, kad tarpas tarp dantų yra naujas mados klyksmas ir stiliaus akcentas?

Pasisekimas tik dėl švarplės

Modelis Lara Stone (28) pasižymi ne tik išskirtiniais veido bruožais ir ypatingu žvilgsniu, bet ir tarpu tarp dantų. Anot oficialių šaltinių, nemažai manekenių ir užsienio šou verslo atstovių, norėdamos būti panašios į Larą, eina pas odontologus ir prašo padidinti tarpelį tarp dantų. Praėjusiais metais, kai švarplė tapo ypač populiari tarp pačių žymiausių pasaulio moterų, L. Stone buvo viena geidžiamiausių modelių.

Pasidarė švarplę dėl tėvo mirties

Gerai žinomas mados dizaineris Davidas Delfinas (42) skaudžiai išgyveno savo tėvo mirtį. Norėdamas visiems aplinkiniams parodyti, kad buvo sunku susitaikyti su netektimi, jis nuėjo pas odontologą ir paprašė padidinti tarpelį tarp priekinių dantų. Vos po metų Davidas sukūrė įspūdingą kolekciją, kurią pavadino medicininiu švarplės pavadinimu „Diastema“.

Įkvėpė Madonnos pavyzdys

Daugelis užsienio žvaigždžių mano, kad švarplė – efektyvus būdas išsiskirti iš minios. Konkretus pavyzdys – Vanessa Paradis (40).

Žavi dainininkė ir prancūzų aktorė sako, kad būdama visai jaunutė ne kartą norėjo eiti pas odontologą ir koreguoti tarpelį tarp dantų. Tačiau pagalvojusi, kad Madonna (54) ir kitos garsenybės yra populiarios net ir su švarple, nusprendė, kad šis išskirtinumas gali virsti didžiuliu privalumu.

Lietuvos žvaigždės apie švarplę

Dainininkė Irena Starošaitė (43), paklausta apie savo vyro Žilvino Žvagulio (47) tarpelį tarp dantų, juokiasi.

„Nežiūriu žmonėms į burnas! Tokių dalykų tiesiog nevertinu ir į juos nekreipiu dėmesio. Tiesa, teko girdėti, kad žmonės, turintys tarpelį tarp dantų, yra labai išdykę ir tai, kalbant apie mano vyrą, yra tikra tiesa“, – linksmai pasakoja atlikėja.

Ieva Ambrazaitė švarplę paveldėjo

Dainininkė, grupės „Pinup Girls“ narė Ieva Ambrazaitė (23), iš kitų žymių Lietuvos merginų išsiskiria tarpeliu tarp dantų. Paklausta, ką pati mano apie šį išskirtinumą, Ieva sako, kad tai yra neatsiejama jos dalelė.

„Švarplę turiu ne tik aš, bet ir mano mama, tėtis, sesė ir senelė. Domėjausi jos kilme – ją turi sėkmingi, kūrybiški ir gabūs žmonės“, – teigia dainininkė. Ieva didžiuodamasi sako, kad jos sužadėtinis Rolandas Mackevičius (28) nė už ką neleistų naikinti švarplės, nes ją labai myli.

Daugiau naujienų apie Lietuvos ir užsienio žvaigždes – naujausiame nemokamo žurnalo „Mieste“ numeryje