Kas galėtų pamiršti stilingą Daktarą Ne (Dr. No) metalinėmis rankomis arba Od Džoba (OddJob) ir jo mirtį nešančią skrybėlę? Kolekcija yra blogiukų svarbos pripažinimas visuose 22 „bondiados“ filmuose, pradedant „Dr. No“ ir baigiant jau greit pasirodysiančiu „Quantum Of Solace“.

Ši kolekcija - tai duoklė kitos srities rezultatams, būtent aktorystei. Christopheris Walkenas šiurpiajam Maxui Zorinui uždirbo stilingąjį „Retrograd'ą”; Gerdo Froebe'o sukurtam Auksapirščiui (Goldfinger) skirtas masyvus, aukso spalvos Irony The Chrono ir pan. - kiekvienam herojui sukurtas jo personažo charakterį atitinkantis laikrodis.

“Mes atradome tamsiąją legendos pusę ir ją pamilome, - šmaikščiai kolekciją pristatė „Swatch Group“ įkūrėjas bei vadovas Nikolas G. Hayekas, ir pajuokavo: “Omega” laikrodžiai verti Džeimso Bondo pasitikėjimo, tačiau tikri, įdomūs niekšai renkasi „Swatch“.

Šis prekės ženklas žinomas kaip neiprastų, ekstremalių, free-style sporto šakų, tokių kaip sniegletės ar motokrosas, rėmėjas ir tikina prisipažįstantis palaikyti visus „neformalus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją