Siūlau visiems išbandyti.
Reikės:
1 kg vištienos filė ( arba kitokios mėsos be kaulo),
2 šaukštai saldžios paprikos miltelių,
2 stiklinės kefyro,
1,5 stiklinės miltų,
2 kiaušiniai,
1 stiklinė džiuvėsėlių,
žiupsnelis vištienos prieskonių,
aliejaus kepimui.
Vištieną supjaustykite 2-3 kąsnių dydžio gabaliukais.
Berkite ant vištienos paprikos miltelius, prieskonius, gerai išmaišius užpilkite kefyrą ir palikite pasimarinuoti 1 val.
Į atskirus dubenėlius supilkite miltus, džiuvėsėlius ir plaktus kiaušinius.
Ištraukę vištieną iš marinato nusausinkite, apvoliokite miltuose, tada kiaušinių plakinyje ir galiausiai džiuvėsėliuose.
Dėkite į įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros aliejų ir kepkite 10 min., kol gražiai apskrus.
Valgykite su pasirinktu garnyru.
„Samčio užrašai“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (3)