Patiekalui reikia:

2 Kiaušiniai
Smidrai
0,4 puodelio tarkuoto parmezano
Druska ir pipirai.

Gaminimas:

Įkaitiname orkaitę iki 175 laipsnių, grilio režimu.

Smidrus gerai nuplauname ir nupjauname sumedėjusius galus.

Kiaušinius gerai suplakame su druska ir pipirais, įmaišome parmezaną.

Kiaušinio plakinį supilame į nedidelį kepimo indą, sudedame smidrus ir kepame 15-20 min.

Skanaus!

Ivona

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)