Naudokite kokią norit vištienos dalį, tikrai bus skanu.

Šį kartą vištų krūtinėlės su kopūstais.

Reikės:

1 kg vištienos krūtinėlių filė,
1 kg kopūstų raugintų,
2 šaukštai aliejaus,
0,5 stiklinės vandens,
žiupsnelis juodųjų pipirų maltų,
druskos pagal skonį (nepadauginkit, nes kopūstai sūrūs).

Vištiena nuplauname, nusausiname ir supjaustome nemažais gabalais (galit ir nepjaustyti).

Beriame pipirus, druską ir gerai ištriname vištienos filė.

Į skardą tiesiame kepimo popierių, dedame kopūstų patalą, ant viršaus išdėliojame vištieną, pilame aliejų ir vandenį.

Kepame 200 laipsnių temperatūroje 40 min.

Valgome su bulvėmis.

Vištiena raugintų kopūstų patale