Reikės:

2 nedidelių paršelio kojų
2 vištienos krūtinėlės filė
1 karkos
2 morkos
1 salieras
1 didelis svogūnas
1-2 lauro lapų ir
česnako skiltelių
kelių kvepiančiųjų pipirų grūdelių
šviežių krapų šakelių
Alyvuogių papuošimui

Kojeles, mėsą užpilkite vandeniu ir ant lėtos ugnies virkite maždaug 2,5-3 val. Kai užvirs, pakeiskite vandenį. Sudėkite supjaustytas daržoves ir virkite toliau, kol mėsa atšoks nuo kaulų.

Baigiant virti įberkite druskos, pipirų bei lauro lapelių. Sultinį perkoškite, kauliukus išrinkite, mėsą supjaustykite. Virta krūtinėlė sumaišykite su smulkintais krapais.
Sluoksiuojame: ant formos dugno išdėliokite supjaustytas alyvuogės, vištienos krūtinėlę su krapais bei plėšyta karka. Sultinį pagardinkite išspausto česnako skiltelę ir užpilkite forma. Prie šaltienos patiekite vyno acto arba pjaustytų citrinų.

Justyna

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)