Blyno tešlai reikės (1 porcijai, naudojant 20 cm skersmens keptuvę):

2 kiaušiniai
80 g miltų
200 g pieno
4 g druskos
4 g cukrus

Visus ingredientus dedame į mikserį ir plakame iki vientisos masės.

Orkaitę įkaitiname iki 220 laipsnių, ir įdedame tuščią keptuvę, kad ši įkaistu.

Ištraukiame keptuvę įpilame aliejaus(atsargiai popieriniu rankšluostuku ištriname keptuvės dugną bei šonus) ar patepame sviestu, supilame tešlą ir pašauname atgal į orkaitę 15-ai minučių.

Tuo tarpu paruošiame norimą įdarą.Galima sugalvoti įvairiai- naudoti uogas, norimus ledus, grietinę, pasigardinti užkeptu puskiečiu sūriu, šonine, lašiša ar kitais mėgiamais ingredentais.

Savajame recepte aš naudojau:

1 kiaušinis
4 vnt rudųjų pievagrybių
3 vyšniniai pomidorai
5 krevetės
Švieži salotų lapai(gražgarstės, špinatai)

Išsikepame kiaušinį, kitoje keptuvėje ant sviesto pasikepiname rudųjų pievagrybių, keletą perpus perpjautų vyšninių pomidorų, krevetes. Padruskinam pagal skonį.

Įdarą dedame ant iškepto blyno.

Skanaus.

Kamelija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją