1 kiaušinis
75 g migdolų miltų
30 g kokosų miltų
100 g grikių miltų
400 ml avižų pieno
2 v.š. kokosų aliejaus, plius kokosų aliejaus kepimui
3 a.š. kepimo miltelių
truputis druskos
1 stiklinė moliūgo arba saldžios bulvės piurė
½ a.š. malto cinamono
¼ a.š. malto kvapniojo pipiro
¼ a.š. malto imbiero

Iš visų produktų sumaišyti tešlą ir palikti bent pusvalandžiui pastovėti.

Įkaitinti keptuvę su trupučiu kokosų aliejaus ir deti po vieną valgomąjį šaukštą tešlos.

Kepti apie 2-3 minutes, kai susidarys burbuliukai ant paviršiaus apversti ir pakepti dar kelias minutes.

Linkėjimai nuo Kristinos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją