Reikės:

500 ml pieno,
120 g juodo šokolado,
40 g želatinos.

Želatiną brinkinau 100 ml vos šiltame vandenyje 30 min. Pieną užvirinau.

Išbrinkintą želatiną kaitinau inde su 200 ml vandens, kol granulytės visiškai ištirpo (tik neužvirkite želatinos).

Išbrinkintą želatiną supyliau į pieną.

Į formą supyliau pusę pieno ir pastačiau stingti į šaldytuvą.

Likusiame piene kaitinant ištirpinau šokoladą.

Kai pieno masė sustingo, supyliau pieną su šokoladu ir taip pat pastačiau stingti.

Šokolado ir pieno želės desertas paruoštas.

Skanaus ir gražios visiems šventės

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)