Reikės:

1,5 stiklinės miltų,
0,5 stiklinės cukraus,
žiupsnelis druskos,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių,
600 g obuolių,
3 kiaušiniai,
3 šaukštai aliejaus,
0,5 stiklinės pieno.

Orkaitę įkaitiname iki 200 C. Sausus produktus sumaišome kartu.

Kiaušinius išplakame su aliejumi ir pienu, po truputį beriame sausą mišinį ir gerai išmaišome.

Obuolius supjaustome kubeliais arba sutarkuojame su tarka griežinėliais (aš tarkavau) ir dedame į tešlą. Išmaišome ir pilame į kepimo popieriumi ištiestą skardą.

Kepame 30 min. arba kol įsmeigus medinį pagaliuką ir jį ištraukus bus sausas. Paliekame 10 min. pastovėti ir ragaujame.

Skanaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją