Reikės:

1 pakelis bemielės sluoksniuotos tešlos
2 pakelai liesos varškės
3 vnt. kiaušinių (1 patepimui)
1 stiklinė cukraus
2 arb. šaukšteliai vanilinio cukraus
Mėgstamų uogų (aviečių, juodųjų serbentų ir kitų).

Darbo eiga:

Tešlą išdėliojame pagal kepimo formą (molinę geriau). Varškę sutrinkite cu cukrumi, įdėkite vanilinio cukraus ir kiaušinius. Ant tešlos pilame paruoštą varškės masę su uogomis.

Pyragą papuošiame tešlos juostelėmis. Patepame kiaušiniu ir kepame 30-40 min.
Varškės ir uogų pyragas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją