8 porcijos

Produktai:

2 baklažanai,
200 g maži aguročiai,
3 saldžiosios paprikos,
1 pankolis,
50 g mocarelos,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
200 g vyšninių pomidorų,
1 šaukštas tiršto balzaminio acto,
sauja garžgarsčių,
druskos, juodųjų maltų pipirų.

Kaip gaminti:

1. Baklažanus supjaustykite kubeliais. Aguročius perpjaukite perpus. Iš paprikų išimkite sėkleles, supjaustykite šiaudeliais. Pomidorus perpjaukite perpus. Sutarkuokite pankolį ir mocarelą stambia tarka.

2. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Sudėkite daržoves į kepimo indą, apšlakstykite aliejumi, apibarstykite druska, pipirais, išmaišykite kepkite 1 valandą, vis pavardydami.

3. Tada sudėkite pomidorus, apšlakstykite balzaminiu actu ir dar 5 min. pašaukite į orkaitę.

4. Išimkite iš orkaitės, užberkite mocarelos, pakepkite dar 10 min.

5. Patiekite apkepą šiltą su garžgarstėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją