150 gr. labai minkšto sviesto,
150 gr. cukraus,
2 kiaušinių,
žiupsnelio druskos,
150 gr. miltų,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
50 ml. pieno,
15 gr. kakavos,
5 šaukšteliai stiprios kavos (espresso).

Sviestą dėti į indą, suberti cukrų bei druską ir gerai viską išplakti iki purios masės. Vieną po kito įmušti kiaušinius, po kiekvieno 1 min. paplakant.

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įsijoti į sviesto masę. Šaukštu atsargiai išmaišyti. Masė bus labai tiršta, tad supilti 50 ml pieno ir išmaišyti.

1/3 masės atsidėti į kitą indą. Į ją įmaišyti kakavą bei 5 šaukštelius kavos ir išmaišyti.

Į keksiukų formeles sluoksniuoti: dėti pirma baltos masės, ant jos kakavinės, kurią šiek tiek pamaišyti.

Pašauti į įkaitintą 175° orkaitę ir kepti 15-20 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją