150 gr. labai minkšto sviesto,
150 gr. cukraus,
2 kiaušinių,
žiupsnelio druskos,
150 gr. miltų,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
50 ml. pieno,
15 gr. kakavos,
5 šaukšteliai stiprios kavos (espresso).
Sviestą dėti į indą, suberti cukrų bei druską ir gerai viską išplakti iki purios masės. Vieną po kito įmušti kiaušinius, po kiekvieno 1 min. paplakant.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įsijoti į sviesto masę. Šaukštu atsargiai išmaišyti. Masė bus labai tiršta, tad supilti 50 ml pieno ir išmaišyti.
1/3 masės atsidėti į kitą indą. Į ją įmaišyti kakavą bei 5 šaukštelius kavos ir išmaišyti.
Į keksiukų formeles sluoksniuoti: dėti pirma baltos masės, ant jos kakavinės, kurią šiek tiek pamaišyti.
Pašauti į įkaitintą 175° orkaitę ir kepti 15-20 min.