Skanūs ir šilti, ir šalti. Patiekti galima su salotomis, ar mėgstamu padažu. Tinka ir užkandžiui ir pietums, nes šie „čeburkblyniai“ yra iš ties labai sotūs.

Reikės:

Tešlai

apie pusė kg miltų;
200 ml pieno;
druskos.

Įdaras

Na, o jau ką dėti į įdarą tai priklauso nuo Jūsų fantazijos, mano pasirinkti produktai:

kiaulienos faršas;
svogūnai;
morkos;
paprikos.

Eiga:

Tešlos gaminimui visus produktus sudedame į dubenį ir gerai išminkome tešlą.

Įdarui smulkiai supjaustome svogūnus, paprikas, sutarkuojame morkas ir viską sumaišome su faršu, įberiame norimų prieskonių.

Minkome tešlą ir lėkštės pagalba formuojame apskritimus, įpjauname taip, kaip matote nuotraukoje. Jei baiminatės dėl to, kad mėsa gali neiškepti, galite šiek tiek pakepinti keptuvėje (asmeniškai aš, papildomai nekepinau ir man viskas puikiai iškepė).

Blyną apdedame įdaru ir sulankstome, pradedame nuo likusios įdaru nepadengtos dalies.

Kepame gerai įkaitintoje keptuvėje,negailėdami aliejaus, ant silpnos ugnies apie 15 minučių. Kepant stebėkite blynus, prieš išimdami visus iš keptuvės, patikrinkite ar iškepė, vieną blyną prapjaudami.

Skanaus!
„Piemenėlių blynai“