Ingredientai:

3 pakeliai varškės (tiks tiek liesa, tiek riebesnė)
3 kiaušiniai
3 stambesnės skiltelės česnako
250 g fermentinio sūrio (labai tiks puskietis)
1 indelis vyšninių pomidoriukų
1 sauja sezamo sėklų

Gaminimas:

Netraukite iš spintos kombaino, viską tikrai greitai ir paprastai padarysite šaukštu didesniame inde.

Išplakite kiaušinius, sukrėskite varškę, sugrūstą česnaką ir gerai išmaišykite. Stambia tarka tarkuotą sūrį suberkite į masę ir dar kartą permaišykite.

Šis kiekis numatytas vidutinio dydžio stikliniam indui, taigi galite varijuoti kiekiais priklausomai nuo formos ir ragausiančių armijos dydžio :)

Indą išklokite kepimo popierium, sukrėskite masę, šaukštu išlyginkite viršų ir gausiai užberkite sezamo sėklomis, susmaigstykite pomidoriukus ir pašaukite orkaitėn. Kepti siūlyčiau apie 40-45 min. 200C.

Nei druskos, nei kitų prieskonių tikrai nereikia, bet galite paeksperimentuoti, pakeisdami pomidoriukus pvz. cukinijų gabaliukais, šoninės suktinukais, virtais putpelių kiaušinukais ir pan.