Reikės:

Biskvitui:

6 kiaušinių
1 stiklinės cukraus
370 ml miltų
2 šaukštų vandens
1 a. š. kepimo miltelių

Kremui:

500 g maskarponės sūrio
500 g grietinėlės
200 g cukraus

Biskvito sulaistymui:

puodelio juodos kavos
5 a. š. cukraus
kelių šaukštų kavos likerio

Paruošimas:

Baltymus atskirti nuo trynių ir plakti iki standžių putų. Supilti cukrų ir dar šiek tiek paplakti. Tuomet, vis paplakant, dėti po vieną trynį. Suberti miltus, kepimo miltelius ir supilti vandenį. Palengva viską išmaišyti.

Tešlą padaliname į dvi dalis ir 180 laipsnių orkaitėje iškepame du biskvitus. Kepame apie 30 minučių. Ataušusius biskvitus padaliname į dvi dalis.

Užplikome stiprią kavą, sumaišome su likeriu ir cukrumi.
Grietinėlę išplakame su cukraus pudra, dedame maskarponės sūrį ir vėl gerai išmaišome.

Dedame biskvitą, sulaistome pravėsusia kava, tepame kremą, dedame kitą biskvitą, sulaistom ir t.t.

Viršų ir šonus aptepame likusiu kremu.

Papuošiame tortą. Aš puošiau iš anksto pasigamintais šokolado papuošimais, gervuogių uogomis ir kakava.

Kristina
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)