2 porcijos

Produktai:

2 raudonos paprikos,
2 žalios paprikos,
125 gramai avies sūrio (feta),
100 gramų grietinėlės sūrio,
1 česnako skiltelė (smulkiai supjaustyti),
1 šaukštas citrinos sulčių,
saujelė krapų ir saujelė petražolių,
druskos, pipirų pagal skonį.

Kaip gaminti:

Paprikas iškepkite ant grotelių arba orkaitėje, kol paskrus žievelė. Žievelę nulupkite, paprikas perpjaukite per pusę. Sutrinkite šakute avies sūrį, sumaišykite su grietinėlės sūriu, sudėkite česnaką ir susmulkintus žalumynus.

Įberkite druskos, pipirų, įpilkite citrinos sulčių. Masę gerai išmaišykite iki vientisos konsistencijos. Į paprikų puseles įdėkite sūrių masės, susukite puseles ir valandai padėkite į šaldytuvą.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją