Ingredientai

1/2 stiklinės greito paruošimo avižinių kruopų,
1/4 stiklinės varškės,
1/2 stiklinės kiaušinių baltymų,
vandens pagal poreikį,
1 susmulkinta česnako skiltelė,
1/2 šaukštelio itališkų prieskonių,
1 žiupsnelis raudonųjų ankštinių pipirų prieskonių,
druskos ir pipirų pagal skonį,
aliejaus kepimui,
1/2 stiklinės supjaustytų grybų,
1 stiklinė supjaustytų šviežių špinatų,
2 griežinėliai supjaustyto kumpio,
30 g susmulkinto fetos sūrio.

Plaktuve sumaišykite avižinius dribsnius, varškę, kiaušinių baltymus, įpilkite vandens pagal poreikį. Sudėkite česnaką, itališkus prieskonius, raudonųjų ankštinių pipirų prieskonius, druską ir juoduosius pipirus. Viską suplakite.

Paruoškite keptuvę – įpilkite aliejaus, įkaitinkite. Pakepkite grybus karštoje keptuvėje penkias-septynias minutes, atidėkite į šalį.

Paruoškite didelę troškintuvę – patepkite aliejumi, įkaitinkite. Kepkite varškės mišinį, kol ant viršaus ims formuotis burbulai. Apverskite blyną ir kepkite, kol paruduos, nuimkite nuo ugnies. Užberkite grybus ant vienos pusės blyno, juos pabarstykite špinatais, kumpiu ir feta. Sulankstykite blyną.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją