O jūsų mama irgi „kieta“? Štai keli ženklai, parodantys, kaip neįtikėtinai jums pasisekė, kad turite tokią mamą, rašo lifehack.org.

1. Mama yra viena geriausių jūsų draugių.

Ji pirma sužino visas jūsų gyvenimo naujienas, jūs reguliariai bendraujate. Pavyzdžiui, mano mama ir aš susitinkame suvalgyti sušių, o vieną kartą netgi surengėme dvigubą mamų ir dukrų pasimatymą kine.

2. Tačiau kai reikia, ji visų pirma būna mama, o ne draugė.

Net jei atrodo, kad jūs esate geriausios draugės, vis dėlto visų pirma ji yra jūsų motina, ir net jei jums tai nepatinka, ji visada pasirūpinsi jūsų interesais. Mano mama visada parodo, kad ji ne tik mano draugė ir bičiulė, bet ir žmogus, kuris, kai reikės, sugrąžins mane į mano vietą.

3. Jūs visada galite pasitikėti savo mama ir žinote, kad ji jus išklausys.

Jei jums sunkus laikotarpis arba jums reikia patarimo, jūs visada galite jai paskambinti arba ją pasikviesti. Ji visada išklauso, ir niekada jūsų neteisia (ačiū, mama).

4. Jūsų mama jus drąsina ir palaiko.

Mano mama visada mane padrąsina, paskatina ir palaiko, kad ir kas nutiktų. Turite svajonę? Mama visada ją palaikys, ir nuolat priims, kad reikia jos siekti, net jei jūs pati nesate tuo tikra.

5. Jūs su mama turite tik judviem suprantamus juokelius.

Susitikusios jūs nuolat kikenate. Visiems smagu stebėti jus iš šono. Mudvi su mama visuomet nepiktai traukiame viena kita per dantį (mes esame velniškai juokingos).

6. Judvi su mama visada laikotės drauge per šeimos susibūrimus.

Kas dar palaikys jums kompaniją ir neleis nuobodžiauti, kai teta Ethel pasakoja apie savo kates? Per šeimos susibūrimus visada laikausi šalia savo mamos, kad kartu galėtume pasijuokti iš absurdiškų situacijų.

7. Jūsų mamai visada svarbiausia yra šeima.

Net jei jūsų mamos karjera ir socialinis gyvenimas pavydėtini, šeima jai visuomet svarbiau už viską. Ji niekada nėra pavėlavusi paimti jūsų iš mokyklos, nes užtruko susirinkime, niekada nėra pamiršusi jūsų gimtadienio, nes jūs visada buvote ir esate jos gyvenimo prioritetas.

8. Jūsų mama visada paskambinusi paklausia, kaip jūs laikotės – ir jai nuoširdžiai rūpi atsakymas.

Jai labai svarbu visada žinoti, kaip jums sekasi, ir jei jūs tepasakote „Laikausi gerai“, ji visada stengiasi išpešti daugiau ir išsiaiškinti, kaip yra iš tiesų.

9. Jūsų mama visada stebi, kaip jūs laikotės, bet niekada nepersekioja savo dėmesiu.

Jūs niekada nejaučiate, kad ji jus dusina savo dėmesiu, bet visada žinote, kad ji stebi, kad jūs būtumėte teisingame kelyje. Ji leidžia jums suprasti, kad prireikus į ją galima kreiptis, ir stengiasi prisiminti, kaip pati jautėsi būdama jūsų amžiaus.

10. Jūsų mama leidžia jums daryti klaidas, bet visada yra šalia ir padeda vėl atsistoti ant kojų.

Mano mama leidžia man patirti nesėkmę ir įkristi veidu į samanas – ir aš žinau, kaip jai sunku visa tai stebėti. Bet ji žino, kad man reikia daryti savo pačios klaidas, o kai reikia, ji visada šalia ir ištiesia pagalbos ranką. „Kieta“ mama žino, kad negali nugyventi už jus jūsų gyvenimo: ji žino, kad susitikinėsite su vaikinu, kuris jums netinka, arba kad retkarčiais pasuksite sunkesniu keliu. Bet kai taip nutinka ir jūs pati tai pagaliau suprantate, ji visada šalia, kad galėtų nušluostyti jums ašaras.

11. Jūsų mama žino, kad širdyje ji liko vaiku, tik daugiau patyrusi ir išmintingesnė.

Iki šiol prisimenu, kaip prieš man išvykstant į koledžą mama pasakė: „Štai svarbiausias patarimas, kurį galiu tau duoti: jei per daug išgėrus ims svaigti galva, įsikąsk į liežuvį – tai atitrauks tavo dėmesį.“

„Kietos“ mamos neapsimeta, kad visą gyvenimą buvo nekaltos ir tobulos. Jos niekada neišsitraukia „šventesnė už tave“ kortos, nes ji yra žmogus, ir kaip ir visi žmonės, yra padariusi klaidų gyvenime. Ji žino, kad ir jūs jas darysite, ir pasitelkia visą savo išmintį, kai jos jums prireikia.

12. Jūsų mama visiems patinka.

Jūsų draugai taip pat nori leisti laiką su jūsų mama, ir ne vieną kartą yra kvietę ją kartu. Mano draugai tiesiog maldauja mane, kad į Naujųjų metų sutikimo vakarėlį atsivesčiau savo mamą. Ir aš nejuokauju.

13. Nes jūsų mama juokinga.

Ji puikiai suvokia, kas vyksta, ir moka išlaikyti tobulą pusiausvyrą tarp dalyvavimo jūsų gyvenime ir gebėjimo išlikti išmintinga, stipria moterimi. Rezultatas – nepakartojamas humoro jausmas.

14. Net kai ant jos pykstate, visada žinote, kad ją labai mylite.

Jei jūsų mama tokia kaip mano, kartais ji jus siutina, nes giliai širdyje jai visada labiausiai rūpi jūsų gerovė, o tai reiškia, kad kartais tenka sukryžiuoti su ja ragus. Bet net kai taip nutinka, jūs nesiliaujate jos mylėti.

15. Į klausimą: „Kas jums didžiausias pavyzdys?“ jūs visada atsakote „Mama.“

Mano mama man visada buvo, yra ir bus didžiausias pavyzdys. Norėčiau tapti tokia, kaip ji.

16. Negalite įsivaizduoti, kas būtumėte be savo mamos …

Jūsų mama jums suteikė labai stiprų pagrindą. Jums sunku atskirti tai, kas jūs esate kaip asmuo nuo to, kokiu asmeniu jūs susiformavote jos dėka.

Bandau įsivaizduoti savo gyvenimą be mamos ir tiesą sakant, niekaip nepajėgiu.

17. …nes mama jums yra vienas svarbiausių žmonių pasaulyje.

Nes ką jūs be jos darytumėte?

Myliu tave, mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)