Tikite ar ne, bet jei ieškote meilės, apie ją galvojate, jos laukiate – Visata jau žino jūsų norą ir veikia jo išsipildymo link.

Tačiau, jei vis dar nesiseka, tos meilės kaip nėra, taip nėra, vadinasi, kažkur yra gedimas. Kažkas neveikia, kažkas stabdo jūsų svajonės išsipildymą. Ir tas kažkas gali būti visai paprastas dalykas. Tai gali būti tiesiog... neteisingai sutvarkytas jūsų kambarys!

Kiniečiai tiki, kad aplinkos harmonizavimas (Feng Shui) įtakoja visas gyvenimo sritis. Tikėti tuo net nebūtina, sako jie, jei susitvarkysite savo kambarį, butą, namą, automobilį ir biurą tinkamai, netrukus imsite pastebėti teigiamus pokyčius gyvenime. Perdėliojus daiktus, sutvarkius energijos tėkmę, galima prišaukti pinigus, draugų pagalbą, karjerą, išgarsėti, skatinti savo kūrybinį potencialą ir net pagerinti sveikatą. Belieka tik išmokti panaudoti šią sistemą ir prišaukti meilę!

Trys paprasti žingsniai padės jums tai padaryti.

1. Nustatykite Meilės kampą.

Stovint prie įėjimo į kambarį durų, Meilės kampas yra tolimiausias dešinysis kampas. Įdėmiai pasižiūrėkite, kas ten yra? Kokia nuotaika vyrauja jūsų kambario Meilės kampe? Ką jūs ten paprastai veikiate ir kam jį naudojate?

Jei šis kampas nėra gyvas, jei ten neįteka ar nepasilieka energija, jūsų meilės reikalai taip pat stovi vietoje.

Šiame kampe negali būti jokių užuominų apie vienišumą. Nei vienišos gražuolės nuotraukų ant sienos, nei užuolaidų, kurias jums padovanojo (ar net pasiuvo) žmogus, kuris yra vienišas. Negali būti ir daiktų, kurie jums kelia buvusios, nesėkmingos meilės prisiminimus. Negali būti daiktų, kurie susiję su skaičiumi trys ar apskritai, kelia neigiamas emocijas. Taip pat augalų su aštriais lapais ar spygliais ir jų simbolių.

Meilės kampas neturi būti vieta, kuriame yra daug trukdžių kauptis energijai: kuriame valgoma, sėdima už stalo, dirbama kompiuteriu, stovi televizorius, radijas, net miegama. Šiame kampe neturi stovėti daiktai, kurių jūs nenaudojate reguliariai, kurie jums nepatinka arba kurie kaupia dulkes (tarkime, dirbtinės gėlės, toršerai ar knygų lentynos).

2. Atlaisvinkite Meilės kampą.

Išneškite visus daiktus, kurie stabdo meilės energijos tėkmę. Išneškite viską, atlaisvinkite kampą. Gerai išvalykite, švariai išplaukite grindis ir sienas.

Meilės kampas turi tapti jūsų naujųjų santykių simboliu, jūsų Meilės simboliu. Todėl turi būti prižiūrimas su meile ir spindėti švara. Jei daiktai, stovėję Meilės kampe yra geri, bet nenaudojami, parduokite juos. Taip atsikratysite slogios, užsistovėjusios energijos kambaryje.

Meilės kampe neturi būti nei dulkelės ir nei užuominos apie negatyvią energiją. Negatyvią energiją gali skleisti seni daiktai, daiktai, keliantys nemalonius prisiminimus, nenaudojami daiktai, vienišų žmonių parduoti ar dovanoti daiktai. Be gailesčio atlaisvinkite savo Meilės kampą nuo visos neigiamos energijos.

3. Įkurdinkite Meilės energiją

Meilės kampe turi koncentruotis ramybė, kuri padės kauptis meilės energijai. Šiame kampe tinka stovėti komodai su jūsų apatiniais drabužiais, o ją galite iškloti raudonu popieriumi. Taip pat tinka rausva ir balta spalvos. Labai gerą energiją generuoja akvariumas su žuvytėmis, gėlės. Tik žuvyčių turi būti porinis skaičius, o gėles dėkite tada, kai jas tikrai mylite.

Jūsų Meilės kampą turi užpildyti daiktai, kuriuos mylite ir kurie jums tikrai patinka. Tinka ir gitara, fleita ar kiti instrumentai, kuriantys romantiškus ir švelnius garsus. Tinka švelnūs smilkalai, tik nedėkite džiovintų, negyvų gėlių.

Meilės energiją skleidžiantys daiktai simbolizuoja porą, laimę, džiaugsmą. Tai gali būti raudona suknelė (jei ji neprimena buvusių santykių), gyvūnų poroje nuotrauka, dvi taurės, dvi žvakės, dekoracijos, statulėlės, apvalių formų sveiki ir klestintys augalai.

Jei neturite akvariumo, galite pastatyti šviežių vaisių taurę, tik nepamirškite jų keisti ir jų turi būti po du. Jokių liūdnų (vienišų širdučių), šaltų, aštrių simbolių, taip pat netinka veidrodžiai. Viskas Meilės kampe turi skleisti pozityvumą, švelnumą, seksualumą, laimę, džiaugsmą.

Ne būtina visus daiktus padėti akivaizdžiai, jie gali būti ir paslėpti.

Tikėsite, ar ne, bet su meile sukūrę savo Meilės kampą netrukus pastebėsite, kad situacija meilės fronte ima keistis. Jei sėdėdami šalia Meilės kampo bendrausite internetu, nustebsite, nes seksis daug geriau, sulauksite daugiau dėmesio, rašoma pažinčių svetainės draugas.lt pranešime spaudai. Vis daugiau gausite pakvietimų į pasimatymus, kitos lyties atstovai rodys dėmesį ir gatvėje, darbe, kavinėje, ar auditorijoje.

Gal būt tik tiek nedaug pastangų jums trūko, kad galėtumėte pagaliau apkabinti savo Meilę! Sėkmės!

DELFI perspėja, kad ši informacija yra pramoginio pobūdžio ir ja nereikėtų vadovautis kaip patarimais ar elgsenos vadovu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)