Pasirodo, žmonėms labiausiai patinka mylėtis šuniukų poza, womenshealthmag.com.

Kaip parodė tyrimas, kuriame dalyvavo 2 000 žmonių iš Jungtinės Karalystės ir JAV, daugiau nei 35 proc. dalyvių teigė, kad jiems labiausiai patinka mylėtis šuniukų poza, antroje vietoje – misionieriaus poza, trečioje – kai moteris yra viršuje, nugara į vyrą (kaubojės poza).

Tiek vyrams, tiek moterims pirmoje vietoje buvo šuniukų poza. Toliau nuomonės skyrėsi; moterų antra mėgstamiausia poza buvo misionieriaus poza, vyrų – vadinamoji kaubojės poza.

Dauguma vyrų teigė norintys išbandyti analinį seksą, tai buvo antra poza, kurią jie norėtų išbandyti, pirma – poza 69 stovint (neįsivaizduojame, kaip tai padaryti). Tarp 10 sekso pozų, kurias labiausiai norėtų išbandyti moterys, analinio sekso nebuvo.

Tarp moteris labiausiai dominančių pozų buvo seksas ant stalo, seksas partneriams klūpint ir poza 69 stovint (kaip, kaip??).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)