Šis ne itin mielas moterų įprotis labai įsišaknijęs, o pokyčiams įgyvendinti prireikia labai nemažai pastangų, rašo menshealth.com.

Maniau esanti tikrų tikriausia netikrų orgazmų meistrė, prilygstanti Holivudo aktorių talentams. Deja, pastarąjį kartą turėdama santykių pasijutau itin prastai sulaukusi klausimo, ar tik ką suvaidinau orgazmą. Negalėjau meluoti, taigi pasakiau tiesą. Jo veide pamačiau tikrų tikriausią pralaimėjimo kartėlį ir gėdą – šio vaizdo nepamiršiu niekada.

Savaime suprantama, kad po tokio nutikimo ėmiau mąstyti, kiek gi dar vaikinų perprato mano klastą, bet vien todėl, kad jiems nelabai rūpėjau aš pati ir mano jausmai, jie nieko man tada nepasakė. Iš esmės tai buvo siaubinga diena, kurios geriau jau mano gyvenime nebūtų buvę. Štai kodėl visoms moterims laikas atsisakyti perdėtų aimanavimų ir tiesiog pripažinti tiesą.

Visų pirma svarbu suvokti, kad imituodama orgazmą moteris niekam nepadeda. Tiesa, taip elgdamasi ji galimai glosto vyro ego, leidžia jam manyti, kad jis viską daro teisingai, suteikia su realybe nieko bendro neturintį saugumo ir pasitikėjimo savimi pojūtį. Taip elgdamasi moteris lieka nepasitenkinusi, todėl labai svarbu leisti reikštis nuoširdumui.

Deja, pasakyti visada paprasčiau nei padaryti. Tenka pripažinti, kad daugeliui paprasčiausiai trūksta žinių. Realybė tokia, kad daugumai moterų seksualinio susijaudinimo piką pasiekti sueities metu nepavyksta, o taško G paieškos iš tikrųjų dažniausiai tampa neįtikėtinai sudėtingos. Nors kartais labai norėtųsi pasakyti partneriui, kur gi yra tas slaptas taškas, vis tik neretai pačios moterys nežino, kur jo ieškoti.

Laikas susimąstyti: kodėl gi imituojame orgazmą? Priežasčių tikrai nemažai. Tiesą pasakius, toli gražu ne visada tai susiję su vyro meistriškumu ar jo trūkumu. Kartais tai paprasčiausiai negali nutikti, o moteris nenori liūdinti partnerio.

„Man būtų reikėję pasakyti, kad imitavau, nes žinojau, kad tai nenutiks, o jis iš tikrųjų labai stengėsi. Taigi man pasirodė paprasčiau imituoti ir neužgauti jo jausmų“, – prisipažino 31 m. Lauren.

„Reikia pažaisti su mažyčiu mano mygtuku, o seksas niekada nepadės“, – patikino 30 m. Susan.

„Kartais tiesiog nesinori aiškinti ar keisti pozos tam, kad tai nutiktų. Ar tai susiję su tingumu? Galbūt. Kartais paprasčiausiai norisi baigti visą reikalą ir apdovanoti vyrą geromis emocijomis.“ – asmenine patirtimi dalinosi 29 m. Rachel.

„Manau, esu imitavusi tiek daug kartų, kad turbūt būčiau labai nustebusi, jei pasitaikytų vaikinas, žinantis, kaip su manimi elgtis. Tokiu atveju melagysčių nebereikėtų. Dažniausiai jie nežino, kaip tai daryti“, – teigė 30 m. Greta.

„Arba būnu pernelyg nervinga, nes vaikinas man labai patinka, todėl negaliu atsipalaiduoti, arba paprasčiausiai žmogus nežino, ką daro“, – pasakojo 31 m. Sally.

„Patiriu nesklandumų, kai būnu išgėrusi. Kartais tiesiog noriu būtu teatriška, siekiu sujaudinti vaikiną, seksualiai aimanuoju, vaidinu visą tą orgazmą, net jei esu paprasčiausiai per girta tam, kad jį patirčiau. Tai tiesiog galimybė pasismaginti visiems.“ – savo versija dalinosi 30 m. Brooke.

„Buvo vienas atvejis, kai jis mane tenkino liežuviu, o man buvo susikaupusios dujos, taigi imitavau orgazmą, kad jis nustotų tai daręs“, – ne itin malonią istoriją pasakojo 31 m. Elizabeth.

„Esu tai imitavusi dėl skirtingų priežasčių. Pirma, žinau, kad vaikinas labai stengiasi, o aš savo ruožtu noriu suteikti jam galimybę žinoti, kad man yra gera. Vis tik dažniausiai to nepatirsiu sueities metu, o partneris to nesupras, kol neateis orgazmas. Tai nereiškia, kad jis daro ką ne taip, aš patiriu malonumą. Tiesiog iš pradžių mane reikia patenkinti liežuviu ar rankomis.“ – pasakojo 29 m. Meagan.

Tiems, kurie nori sužinoti, kaip suprasti, kada mergina imituoja orgazmą, naudinga susipažinti su dažniausiai pasitaikančių signalų sąrašu: pernelyg išraiškingos aimanos, riksmai, ilgiau nei 15 min. trunkantis spektaklis. Trumpai tariant, beveik viskas, ką tik galima pamatyti pornografiniuose filmuose, tikėtina, yra melagystė. Kai moteris orgazmą patiria iš tikrųjų, jos galvoje įsivyrauja visiška tuštuma – tuo metu kūną užvaldo raumenų susitraukimai. Nors kai kurios moterys gali pasigirti sugebėjimais iš tikrųjų neįtikėtinai realistiškai imituoti orgazmą, vis tik dėmesingas vaikinas visada pastebės klastą.

Ką gi daryti, jei partnerė imituoja orgazmą? Apie tai būtina pasikalbėti. Sukaupkite visą savo drąsą ir raskite būtų tai aptarti. Savaime suprantama, šia tema kalbėti turėtumėte švelniai. Juk pagrindinis tikslas – galimybė abiem partneriams patirti kuo nuostabesnių seksualinių įspūdžių, tiesa?

Jei pastebėjote, kad partnerės orgazmas nėra tikras, laikas pasidomėti, ką turėtumėte daryti kitaip, ko reikėtų tam, kad ji galėtų iš tikrųjų pasiekti kulminaciją. Problemos aptarimas suteikia galimybę vienas kitą gerbti dar labiau. Maža to, vaikinas, kurį domina tikrieji moters seksualiniai pojūčiai, atrodo dar seksualesnis.

Deja, tenka pripažinti, kad kartais ne viskas priklauso vien tik nuo partnerių dedamų pastangų. Pasitaiko atvejų, kai situacijos kontroliuoti paprasčiausiai nepavyksta. Vis tik jei pokalbis su partneriu ir savo pageidavimų išsakymas galėtų būti naudingas, o moteris vis tiek renkasi tylą, dalis kaltės dėl nepasiektos seksualinės kulminacijos neišvengiamai krenta ir ant jos gležnų pečių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (225)