Primygtinai rekomenduojame prieš vykstant į svečias šalis pasidomėti, ką ten galima, ir ko negalima daryti – žinosite, ar verta pakuotis sekso žaisliukus ir kitus džiaugsmus.

Štai keli keisčiausi seksualinį gyvenimą ribojantys įstatymai iš „Weird Sex Laws“ svetainės, kuriuos publikavo metro.co.uk.

1. Londonas

Londone draudžiama mylėtis ant stovinčio motociklo. O apie važiuojantį motociklą nieko nesakoma. Bet tai be galo sunku ir pavojinga, todėl niekada neužsiimkite seksu važiuodami motociklu.

2. Alabama

Šioje valstijoje yra uždrausti sekso žaisliukai. Jei jų labai norisi, važiuokite į Arizoną – čia leidžiama turėti du sekso žaisliukus, o jei jų turėsite daugiau, galite būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn. Juk svarbu ne kiekis, o kokybė.

3. Beikersfildas, Kalifornija

Žinome, kad labai sunku atsispirti, bet čia draudžiama mylėtis su Šėtonu, nebent su prezervatyvu. Tad jei planuojate atsiduoti Šėtonui, pasirūpinkite apsauga.

4. Indiana

Šioje valstijoje draudžiamas oralinis seksas, tad galite nesijaudinti, net jei pamiršote burnos skalavimo skystį.

5. Kinija

Moterims draudžiama vaikštinėti nuogoms viešbučio kambaryje. Daugumai žmonių tai, ko gero, sugadina visą gyvenimo viešbučiuose koncepciją. Tačiau galite lengviau atsikvėpti – savo nuogumą moteris gali demonstruoti viešbučio vonios kambaryje.

6. Minesota

Šioje valstijoje draudžiamas seksas su gyva žuvimi, ir tai tikrai didelis palengvėjimas. O štai su negyva...

7. Halethorpe, Merilandas

Čia viešumoje galima bučiuotis ne ilgiau nei minutę, tad jei planuojate su savo naująja meile eiti pasivaikščioti ir žinote, kad nepavyks susilaikyti nesibučiuojant, būtinai neškitės chronometrą

O štai Aidahe galima labiau atsipalaiduoti – čia bučiuotis leidžiama net aštuoniolika minučių. O joms pralėkus ko gero ir šiaip tektų perkelti veiksmą į miegamąjį.

8. Džordžija

Čia vis dar draudžiama mylėtis iki vestuvių, tad jei sumanysite praleisti karštą naktį su savo naująja meile, teks važiuoti kur nors kitur.

9. Birmingemas

Čia vyrui ir moteriai draudžiama saulei nusileidus mylėtis ant bažnyčios laiptų. Turėkite omenyje.

10. Tailandas

Bauda vyrui, kuris mylisi su šuns patele, yra didesnė, jei kalė rujoja.

11. Minesota (dar kartą)

Minesotoje draudžiama miegoti nuogiems, tad nepamirškite padorios pižamos. Kad ir kaip norėtųsi miego po sekso, prieš nugrimzdami į jį apsirenkite. Savo pačių labui.

12. Kentukis

Šioje valstijoje baudžiamojon atsakomybėn už seksualinių įstatymų laužymą gali būti patraukti ne tik žmonės. Kentukyje šunims draudžiama tvirkinti žmones. Todėl jei svajojate pabėgti nuo kaimynų šuns, kuris vis taikosi intymiai lipti jums ant kojos, dabar žinote, kur reikia važiuoti.

DELFI įspėja, kad ši informacija yra pramoginio pobūdžio ir ja nereikėtų vadovautis kaip patarimais bei elgsenos vadovu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (160)