Moteris, kuri myli savo vyrą, turi suvokti, kad yra dalykų, jį atstumia, kelia jam skausmą ir diskomfortą, rašo wiolife.ru.

Jūsų dėmesiui – 10 taisyklių, kurių vertėtų laikytis.

1. Nemokyk ir nepamokslauk

Mums, moterims, labai patinka dramos ir monologai. Taip, taip, tiesiog dieviname begalinius pokalbius su partneriu, kuris būna pasyvus žiūrovas. Kartais trunka valandas, tas pats argumentas vis kartojamas ir kartojamas. Priekaištaujame, kad jis pažiūrėjo į kitą, pavėlavo, užmiršo paskambinti, nemoka išklausyti...

2. Nevaržyk jo

Jei skundiesi, kad nori būti kartu 24 valandas per parą, o jis kartais sekmadieniais nori pažiūrėti futbolą, laidą apie sportą ir nueiti susitikti su draugais, problemas sukuri tu pati. Baisiausia moters klaida – noras, kad pasaulis suktųsi aplink ją ir visiškas kitų norų ir poreikių likvidavimas.

3. Nemėgink jo pakeisti

Jei sutikai puikų vyrą, tokį, šalia kurio jautiesi laiminga, nebandyk jo keisti. Juk mylime žmogų už tai, koks jis yra.

Jei, tavo nuomone, partnerį reikia keisti, bus geriau paleisti jį ieškoti tos, kuri pamils jį tokį, koks jis yra, ir pačiai toliau ieškoti pono Tobulybės.

4. Nebūk monotoniška

Kartais imkis iniciatyvos, nebijok sutrikdyti nusistovėjusios tvarkos ir leiskis į nuotykius. Nuvažiuok į kokią gražią vietą, nueik į parodą, pasivaikščiok parke, o gal tai bus nauji žaidimai miegamajame...

5. Nespausk

Neskambinėk jam kas penkias minutes. Labai sunku išsaugoti santykius, kai vienas žmogus priklauso nuo kito. Moterys labiau nei vyrai priklauso nuo savo partnerių – tiek ekonomiškai, tiek morališkai. Stabtelėk, juk tu sugebi pati pasiekti savo tikslus – pradedant nuo apmokėtos sąskaitos už elektrą, baigiant pasilinksminimu mieste ar darbo paieškomis.

6. Nepavydėk

Pavydas rodo nepasitikėjimą savimi. Nebūtina šnipinėti partnerį, norint įsitikinti jo ištikimybe. Nekraustyk jo kišenių, neskaityk elektroninio pašto, netikrink mobiliojo telefono – neverta. Pasistenk nekontroliuoti ir jo požiūrio bei elgesio.

7. Neužkrauk savo draugių

Neversk jo dalyvauti moteriškuose pasibuvimuose. Jei nori nueiti į kavinė su drauge, apsikirpti ar pasidaryti manikiūrą, nekviesk jo kartu.

Uždrausk sau ir savo bičiulėms dalintis su juo naujienomis apie garsenybes, aptarinėti dietas, mankštas ir madas.

8. Neversk jo vaikščioti po parduotuves

Vyrai eina ir perka tai, ko ieško. Nesiūlyk jam eiti po parduotuves, kiekvieną kartą, kai paklausi jo nuomonės, jis atsakys: „Tau tinka.“ (Tik tam, kad greičiau išeitumėte.)

9. Neklausk, kas vyksta

Nepertrauk tylos, jei jo protas kažkuo užimtas, geriau palik jį ramybėje. Neklausinėk, apie ką jis galvoja, kas nutiko ir pan.

Dažniausiai nieko nebūna atsitikę. Kita vertus, jei spausi, jis tikrai nieko nepasakys.

10. Neversk jo laukti

Niekas taip nevargina vyro, kaip laukti tris valandas, kol jo moteris išsirinks tinkamus drabužius, kosmetiką ir kvepalus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (433)