„Kai pirmą kartą sutinkate potencialų meilužį, atkreipkite dėmesį į jo elgesį. Vyro elgesys kasdienėse situacijose – tai raktas, padėsiantis išsiaiškinti, ar jums bus gera lovoje,“ – sako sekso ekspertas Graham Masterton.

Cha, užtenka užmesti akį į jo sumuštinį! „Vyro seksualumą galima nustatyti vos pažvelgus, kas uždėta ant duonos. Žvilgtelėkite į jo maišelį su priešpiečiais. Jei svajojate apie neįprastą seksą, radusios riešutų sviestu perteptą batono riekę, lėkite kuo toliau! Jis visada bus ant viršaus ir niekad nepasiteiraus, ar jums irgi buvo gera,“ – sako knygos „Laukinis seksas naujiems meilužiams“ („Wild Sex for new Lovers“, UK) autorius Masterton.

Kūno kalbos ekspertė Patti Wood sutinka, kad yra būdų kiaurai permatyti vyrą ir sužinoti, ar jis patenkins lovoje, „tačiau prisiminkite, kad visada būna išimčių“.

Tad pažvelkime, ką apie vyrą sako jo...

... automobilis

Vyro požiūrį į savo seksualinį pajėgumą geriausiai atspindi jo automobilis ir vairavimo būdas, sako Masterson. „Automobilis atspindi, kokių fantazijų vyras turi... užtenka pamatyti, kiek daug vidutinio amžiaus plikių vairuoja Ferrari ir kitus automobilinius penio pakaitalus.“

Daug ką apie savininką pasako ir ryškiai raudonas sportinis automobilis. Jis parodo, kad vyras apsėstas minčių apie save ir jam trūksta pasitikėjimo savo jėgomis – „kadangi jis yra savanaudis, tai ir lovoje rūpinsis tik savo malonumu“.

Pasak Masterton, „vyras, tikrai pasitikintis savo sugebėjimais patenkinti moterį, vairuoja stilingą ir prabangų, bet neiššaukiantį automobilį – „jis rūpinasi keleivių komfortu“.

Susižavėjote vyriškiu, kuris lekia kaip pametęs galvą ir keikia visus, pasimaišiusius jo kelyje? Ekspertas teigia, kad šis vyriškis ne ką kitaip elgsis ir mylėdamasis: „skubės pasiekti tikslą, nemąstydamas apie kitą keleivį“.

Be to, atkreipkite dėmesį, ar vyriškis pats numato kelionės maršrutą, ar prašinėja jūsų vis žvilgtelėti į žemėlapį ir patarti. Ekspertė Wood iš Atlantos teigia, kad tai parodo, ar jis ir mylintis mėgsta būti valdomas.

„Jei jis nekreipia dėmesio į jūsų maldavimus (pvz., sumažinti greitį), būkite tikra, kad jūsų neišgirs ir sekso metu.“

O taip – dar vienas dalykas! Kaip jis rūpinasi savo automobiliu? Jei vairuoja kledarą, šimtą metų nemačiusį plovyklos, negalite tikėtis, kad jis sugebės geriau pasirūpinti jumis, sako Wood.

... maistas

Anot Wood, svarbiausia ne ką vyras valgo, bet kaip. „Jei vyras mėgsta valgyti, mėgaujasi maistu ir nepamiršta parodyti, kad jam skanu – jis moka mėgautis ir seksu. Maistas ir seksas labai susiję.“

Tačiau prisiminkite, kad geri norai nebūtinai atspindi įgūdžius.

Masterton sako, kad maistas šaukte šaukia apie sugebėjimus lovoje: „Jei jis akimirksniu ištuština lėkštę kaip išbadėjęs, nepasistengęs nė sukramtyti, jau žinote, kaip jis elgsis su jumis meilės akto metu. Jis trokšta greitai pasitenkinti. Nesvarbu, koks maisto skonis ar kiek darbo įdėta jį gaminant. Jis laimingas, kol pilvas pilnas.“

Nesusidėkite ir su aikštingu valgytoju, barbekiu šonkauliukus knebinėjančiu šakute ir peiliu. „Geriausi meilužiai valgo nesivaržydami, pasimėgaudami, pasiteiraudami, ar jums irgi skanu,“ – prideda Masterton.

... sportas

Jei vyras sportuoja, tai paprastai yra geras ženklas: „Vyras turi būti pakankamai fiziškai stiprus, kad būtų puikus meilužis. Nebent norite pamatyti, kad gulite šalia pridususio, švokščiančio, raudonomis dėmėmis išmušto vyrioko,“ – sako Masterton.

Sportuojantis vyras ne tik neuždus akto metu, bet ir bus pakankamai stiprus išbandyti įvairiausias pozas. „Tačiau sportas sportui nelygu. Yra vyrų, kurie ištisą dieną bėgioja, daro atsispaudimus ir nepaleidžia iš rankų štangos. Tokia manija yra didžiausias lygiaverčio, kūrybiško sekso priešas.

„Geras seksas – tai rūpinimasis ne tik savimi, bet ir kitu. Todėl venkite vyro, kuriam pasaulio bamba yra jis pats,“ – sako Masterton.

„Geresni meilužiai yra tie, kurie mėgsta komandinį sportą. Jie įpratę rūpintis komandos, jos narių gerove ir visada ieško naujos, neišnaudotos progos.“

... bučiniai

„Kiek laiko jis praleidžia jus bučiuodamas, tiek laiko skirs ir įžangai. Bučiniai parodo vyro žaismingumą, fantaziją, troškimus, švelnumą, sako Wood. „Bučiavimasis tarsi veidrodis atspindi įžangą.“

Anot Masterton, „siaubinga, kiek daug vyrų nemoka bučiuotis. Taip yra dėl to, kad jie nesivadovauja auksine taisykle pabandyti save įsivaizduoti moters vietoje. Ar jiems būtų smagu, kad juos taip apseilėtų?“

Jis priduria, kad bučiavimasis – tai „partnerio įvertinimas, gundymas, išbandymas...“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (270)