Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia kelis pavydžius, kaip moterys save apgaudinėja, jei santykiuose nesijaučia laimingos, ir pataria priimti tiesą, kad ir kokia ji būtų.

Jis nėra jau toks blogas. Moterys, kurios bijo vienatvės, tačiau esami santykiai jų netenkina, dažnai guodžia save mintimis, kas jis visgi nėra jau toks blogas. Jis negeria, nerūko, turi darbą, na ir kas, kad jūsų nesupranta, nepalaiko, nepadeda namuose. Tačiau užuot lyginusios savo antrąją pusę su blogiausiais, pradėkite lyginti su geriausiais. Ar jis tikrai išlaikys šį testą?

Pasakiškas seksas egzistuoja tik filmuose. Jeigu seksas jums – tik mechaniškas veiksmas, gali būti, kad paprasčiausiai susitikinėjate ne su tuo žmogumi. Žinoma, kartais kiekvienoje poroje reikia pakurstyti aistrą, tačiau net ir prigesus aistros laužui seksas neturi būti tik pareiga. Pagalvokite, ar intymus suartėjimas su antrąja puse jums vis dar yra malonumas.

Kaip gerai, kad mes galime be pykčių atskirai leisti laiką. Jeigu jūs džiaugiatės, kad jūsų draugas vienas išėjo į savo draugo gimtadienį, arba kad jis atsisakė eiti su jūsų draugais į klubą, nes galėsite pabūti atskirai, turėtumėte gerai pagalvoti, ar tikrai užmezgėte santykius su tinkamu žmogumi. Taip, normalu kartais (tik kartais!) atskirai leisti laiką, tačiau jei santykiai darnūs ir harmoningi, partneriai jaučia poreikį kartu būti kuo didesnę laisvalaikio dalį. Jei judu gyvenate du atskirus gyvenimus tik kartais susitikdami, ar jums tikrai reikia šių santykių?

Visuose santykiuose anksčiau ar vėliau įsivyrauja monotonija. Jei esate matę ne vieną laimingą porą, kuri gali tiesiog tylėdama sėdėti ant sofos ir žiūrėti televizorių, tačiau pasigirti puikiais santykiais, tikriausiai galvojate, kad visos poros patiria monotoniją. Tačiau jei jūs tiesiog nebeturite apie ką kalbėtis su savo partneriu, neapsigaukite, kad tai – ta pati situacija. Skirtumas tas, kad jei jūsų santykiai darnūs ir harmoningi, turėtumėte jais džiaugtis net tuomet, kai kartu tylėdami sėdite ant sofos. Na, o jei nesijaučiate laiminga ir tiesiog nežinoti, apie ką kalbėtis, tai – pavojaus ženklas.

Visi žino, kad partneriai turi turėti paslapčių. Įsivaizduokite, kad jūs savo draugui pasakojate apie tai, kaip jums sekėsi darbe, o jis tik nusisuka ir stengiasi nukreipti temą, nes jam tai tiesiog neįdomu. Jei esate iš tų moterų, kurios ignoruoja santykių problemas, tikriausiai pamanysite, kad nebūtinai su savo antrąja puse turite apie viską kalbėtis, apie kai kuriuos dalykus galite pasikalbėti ir su draugėmis. Žinoma, neprivalote kalbėtis apie viską. Tačiau jei jūsų santykiai darnūs, jūsų partneris turėtų būti tas žmogus, kuriam galite papasakoti bet ką, jei tik norite, ir jis jūsų su malonumu išklauso. Jei jam nesvarbu, kas vyksta jūsų gyvenime, kažkas jūsų santykiuose ne taip.

Puiku, jei partneris nevaržo ir santykiai yra ganėtinai laisvi. Jūs džiaugiatės tuo, kad jums nereikia įspėti draugo, jei grįšite vėliau (galbūt jis to nė nepastebės) ir kad galite daryti viską, tarsi neturėtumėte vaikino? Tačiau ar tai tikrai tik asmeninė laisvė, o gal vienatvė? Jei jūs kiek nors rūpite savo draugui, jis turėtų sunerimti, kodėl užtrukote darbe, ir norėti kartu leisti laisvalaikį. Santykiai – tai įsipareigojimas vienas kitam, taigi natūralu, kad laisvę jie šiek tiek varžo.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!