JAI

1. Didžiuotis savo kūnu. Stipriosios lyties atstovai myli akimis, todėl užsiimdami seksu jie trokšta matyti partnerės kūną, kuris juos tiesiog varo iš proto. Todėl metas liautis drovėtis ir reikalauti lytinių santykių tik tamsoje. Vyrai, apimti aistros, mato tik antrosios pusės privalumus, o ne jos celiulitą, spuoguotą odą ir pan.

2. Neslėpti malonumo. Stipriosios lyties atstovų nejaudina tyliai ir ramiai gulinčios moterys. Ką jūs manytumėte, jeigu taip elgtųsi vyrai? Tikriausiai nerimautumėte, kad darote ką nors ne taip. Todėl būtina parodyti, ką iš tiesų jaučiate. Tylūs aikčiojimai ir nevaldomi kūno virpuliai stipriosios lyties atstovus privers jaustis tikrais didvyriais.

3. Rodyti iniciatyvą. Stipriosios lyties atstovų aistrą žadina drąsios ir iniciatyvios moterys. Juk net patys vyriškiausi, aistringiausi ir narsiausi vyrai kada nors pavargs būti sekso iniciatoriais. Be to, jeigu dailiosios lyties atstovės nerodo susidomėjimo seksu, partneris gali pamanyti, kad jai jo nereikia arba kad su juo nepatiria jokio malonumo.

4. Nebijoti eksperimentuoti. Dėl monotoniškų lytinių santykių gali išblėsti poros aistra. Tad kodėl neatskleidus savo fantazijų ir neišbandžius ko nors naujo? Nebijančios eksperimentuoti moterys vyrams atrodo kur kas seksualesnės. Be to, tai partneriams padovanos didelį malonumą.

5. Atskleisti norus. Pernelyg didelis drovumas nėra seksualus. Stipriosios lyties atstovai nori, kad partnerė patirtų kuo stipresnį malonumą. Matydami iš aistros tarsi tirpstančią antrąją pusę, jaučiasi tikri nugalėtojai. Kaip mylimąją priversti patirti orgazmą, jeigu ji slepia savo poreikius ir sutinka su viskuo, ką siūlo vyras? Metas atviriems pokalbiams! Jeigu nedrąsu kalbėtis, galima tiesiog parodyti, kas jums teikia malonumą.

6. Neimituoti orgazmo. Vyrai nėra kvaili, jie atskiria, kada moterys patiria tikrą malonumą, o kada tik vaidina. Taigi dailiosios lyties atstovės, imituojančios orgazmą, apgaudinėja tik save. Pernelyg garsūs šūksniai ir nesibaigiančios liaupsės partneriui ne tik atrodo kvailai, bet ir žeidžia. Juk tai nenuoširdu ir veidmainiška.

7. Atsikratyti nėštumo baimės. Juk jau ne tie laikai, kai mylintis reikia galvoti apie neplanuotą nėštumą. Dabar galima įsigyti įvairiausių kontracepcijos priemonių. Nepasitikite prezervatyvais?

Galbūt verta išbandyti kontraceptines tabletes? Nuolatinė baimė pastoti neleidžia patirti malonumo ne tik moterims, bet ir vyrams. Stipriosios lyties atstovams nemalonu žiūrėti į susirūpinusį partnerės veidą ar įsitempusį kūną. Be to, tokia baimė vyrui pasąmoningai siunčia žinutę, kad partnerė nėra tikra, ar nori su juo susilaukti vaikų.

8. Nevengti oralinio sekso. Dauguma moterų sutinka šiuo būdu patenkinti partnerį, tačiau dažnai nenori, kad jai atsidėkotų tuo pačiu. Nevalia atimti šio malonumo nei iš savęs, nei iš antrosios pusės! Dailiosios lyties atstovės dažnai mano, kad vyrams nepatinka partnerę tenkinti oraliniu būdu. Tačiau iš tikrųjų juos jaudina moters kvapas ir tai, kad taip jai gali suteikti didelį malonumą.

9. Nevengti spontaniškumo. Ar nenuostabus neplanuotas seksas virtuvėje ruošiant pusryčius? Netikėtai užklupusi aistra jaudina ne tik vyrus, bet ir moteris. Deja, dailiosios lyties atstovės bijo tai pripažinti ir teigia, kad toks seksas jas šokiruoja, nes yra nepadorus. Vis dėlto metas nusimesti dorovingosios kaukę ir suteikti malonumą ne tik jam, bet ir sau. Spontaniškumas seksualiniam gyvenimui suteiks daugiau malonumo.

10. Ieškoti naujų erogeninių zonų. Varpa yra jautriausia, tačiau ne vienintelė vyro erogeninė zona. Stipriosios lyties atstovams patinka, kai glostomos jų vidinės šlaunų pusės, bučiuojamas kaklas, krūtinė, švelniai masažuojamos pėdos, ausų lezgeliai ir pan. Kiekvienas turi individualius pomėgius. Todėl reikia tyrinėti partnerio kūną ir bandyti surasti jautriausias jo vietas.

JAM

1. Nevengti įžanginių glamonių. Moterims jos labai svarbios. Kad dailiosios lyties atstovės susijaudintų, reikia apie 20 min. trunkančių glamonių. Vyrai turėtų apsišarvuoti kantrybe ir išradingumu. Ilgesnės glamonės partneriams suteiks didesnį susijaudinimą ir padovanos stipresnį orgazmą.

2. Išmokti atpažinti orgazmą. Ne visos moterys patirdamos orgazmą aimanuoja ar kaip nors kitaip parodo patiriamus jausmus. Tačiau yra gana daug subtilių ženklų, kurie rodo, kada partnerė pasiekia aukščiausią pasitenkinimo lygį. Pavyzdžiui, virpantis kūnas, išsiplėtę akių vyzdžiai, sulaikytas arba netolygus kvėpavimas, makšties raumenų spazmai, greičiau plakanti širdis ir pan. Aistra gali dingti išgirdus klausimą: „Brangioji, tu jau?“

3. Neužmigti. Dauguma vyrų po sekso nusisuka ir saldžiai užmiega. Tą lemia per lytinius santykius išsiskiriantys hormonai, kurie skatina ne tik palaimos jausmą, bet ir miegą. Tačiau tikrai galima pakentėto bent kelias minutes ir pasikalbėti su partnere. Be to, dailiosios lyties atstovėms po sekso norisi švelnių glamonių ir bendravimo.

4. Nepamiršti komplimentų. Moterys myli ausimis. Jos nori girdėti švelnius žodžius ir komplimentus netgi mylintis. Jeigu mylimajai priimtina, galima šnibždėti į ausį ką nors nepadoraus. Visa tai padės labiau susijaudinti, o užsiimdami seksu patirsite didesnį malonumą.

5. Palaikyti akių kontaktą. Užsiimant lytinais santykiais būtina nepamiršti žiūrėti ne tik į moters nuogą kūną, bet ir į akis. Jeigu spoksosite tik į partnerės krūtis ar sėdmenis, atrodys, kad seksas jums yra tik kūniškas malonumas. Akių kontaktas rodo, kad jus sieja ne tik kūniškas, bet ir dvasiškas ryšys. Taip išreikšite dėmesingumą, atvirumą ir pasitikėjimą vienas kitu.

6. Nepriminti nepriimtinų dalykų. Žinote, kad partnerei nepriimtinas analinis seksas, nepatinka raitelės poza, o tam tikri sekso žaisliukas kelia siaubą? Tuomet metas juos pamiršti. Jeigu moteris išdrįso pasakyti, kad tokie dalykai jai nepriimtini, nereikėtų apie juos nuolatos priminti: „Gal vis dėlto pabandom?“ arba „Kitoms tai patinka...“ Tuomet moteris gali galvoti, kad partneris jos negerbia.

7. Pasitikėti savimi. Nieko nėra blogiau už vyrą, kuris nepasitiki savo jėgomis. Pavyzdžiui, „Galbūt mano vyriškas pasididžiavimas per mažas?“, „Gal buvę partneriai sugebėjo geriau?“, „Nebuvo orgazmo – ką nors dariau ne taip...“ Stop! Galbūt nesate tobuli, tačiau moteris visiškai nenori, kad apie tai jai nuolatos primintumėte. Meilužis, kuris nuolatos skundžiasi, primena nesubrendusį jaunuolį. Dailiosios lyties atstovė nori būti mylimąja, o ne guodžiančia motina.

8. Būti romantiškiems. Kiekviena moteris yra tikra romantikė. Todėl verta ją nustebinti tobulai paruošta intymių žaidimų aplinka. Pavyzdžiui, mylimąją, grįžusią namo iš darbo, galima pasitikti su puokšte rožių, šokoladu aplietomis braškėmis, jausminga muzika ir pan. Tokioje aplinkoje bus lengviau atsipalaiduoti, pamiršti dienos rūpesčius ir atsiduoti aistrai.

9. Padaryti masažą. Jis gali prilygti preliudijai. Iš pradžių patariama daryti nugaros ar galvos masažą, vėliau pereiti prie intymių vietų. Glostymus rankomis gali pakeisti kutenimai plunksna arba bučiniai. Svarbiausia – neskubėti ir leisti partnerei visiškai atsiduoti malonumui. Tikėtina, kad ji neatsilaikys ir pati paprašys pereiti prie rimtesnių meilės žaidimų.

10. Stimuliuoti klitorį. Negalima ignoruoti šios jautrios moters vietelės. Dauguma normaliu laiko tik vaginalinį orgazmą. Tačiau iš tiesų tokį geba patirti vos 30 % dailiosios lyties atstovių, o klitorio stimuliavimas net 60 % moterų padovanoja orgazmą. Tiesa, stipriosios lyties atstovai turėtų prisiminti, kad moterų klitoris itin jautrus, todėl draudžiama daryti bet kokius neatsargius judesius.

ĮDOMU

Moterys yra 10 kartų jautresnės prisilietimams nei vyrai. Todėl prieš seksą joms itin reikalingos švelnios glamonės.

Dažnai medituojantys žmonės patiria stipresnį orgazmą.

Norint turėti audringą seksualinį gyvenimą, iš miegamojo reikia išnešti televizorių. Nustatyta, kad tik tuomet poros mylisi 50 % dažniau.

Dailiosios lyties atstovės turėtų puoselėti ir prižiūrėti sėdmenis, nes būtent ši kūno dalis labiausiai traukia vyrus.

Įrodyta, kad užsiimant seksu šiltoje patalpoje patiriamas stipresnis orgazmas. Tai susiję su geresne kraujotaka, t. y. šildomos kraujagyslės plečiasi, todėl lytiniai organai geriau aprūpinami krauju.

Apie 8 % moterų baiminasi, kad partneris nenorės įprastai mylėtis, kai jos sutiks išbandyti oralinį seksą.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!