„Vyrams nepatinka moterys, kurios mėgina atkreipti jų dėmesį dėvėdamos seksualius drabužius ir praleisdamos daug laiko prie veidrodžio“, - sako dr. Cammi Balleck, knygos „Happy, the New Sexy“ autorė. Net subtilūs signalai, kurie jums atrodo seksualūs, gali sumažinti jo libido.

Susipažinkite su dešimčia dalykų, kurie ne tik kad nesuvilioja vyrų, bet net ir atbaido juos nuo sekso.

Daug makiažo

Vyrams patinka moterys, kurios atrodo prisižiūrėjusios ir išvaizdžios. Tačiau Marilyn Monroe lūpos kartu su padūmavusių akių makiažu ir sluoksniais makiažo pagrindo gali priversti vyrą paklausti: „Ei, ar ten apačioje kas nors yra?“ Vyrams patinka natūralumas, sako dr. C. Balleck. Geras skonis patrauks vyrus, o persistengimas juos atbaidys. Mažiau yra daugiau.

Sekso planavimas

Daug žadančios žinutės gali priversti partnerio širdį plakti smarkiau, tačiau laiko seksui suplanavimas jį atstumia. Žinutės, kaip kad „aš tavo po jogos pamokos... šiąnakt“ paverčia seksą nuspėjamu, o tai sumažina vyro geismą, sako santykių ekspertė dr. Jane Greer, knygos „What About Me? Stop Selfishness From Ruining Your Relationship“ autorė. Nors laiko seksui skyrimas padidina tikimybę pasimylėti, paskirkite pasimatymą tik savo mintyse. Ir tegu jūsų žinutės būna ne tokios konkrečios, pavyzdžiui, „laukiu, kada galėsime pabūti kartu“.

Šviesų išjungimas

"Vyrai - labai vizualūs „padarai“, - sako dr. J. Greer. - Jiems patinka žiūrėti ir sekso metu. Jei užsispirsite, kad norite sekso tamsoje, jis pamanys, kad jums svarbiau kaip pati atrodote, o ne kokių pojūčių jis jums suteikia. Jūsų nesaugumai gali sumažinti jo geismą. Jei nesijaučiate gerai ryškiai apšviestame kambaryje, uždekite kelias žvakes“.

Nugaros draskymas nagais

Filmuose tai atrodo aistringa, tačiau realybėje gali sukelti skausmą, sako dr. Pepper Schwartz, Vašingtono universiteto sociologijos profesorius ir knygos „The Normal Bar: Surprising Secrets of Happy Couples“ autorius. Aistros įkaitinta nesudraskykite jo odos. Įsiremkite ne nagais, o pirštų galiukais.

Orgazmo imitavimas

Tai tiesa. Pasiekti orgazmą moterims nelengva. Vidutiniškai tai užtrunka apie dvidešimt minučių. O kas turi tiek laiko? Moterys imituoja orgazmą, kad vyrukai jaustųsi savimi patenkinti, tačiau vyrams tai nepatinka. Jei vyras jaučia, kad intymiu momentu meluojate jam, jis gali abejoti, ar išvis ką nors jums reiškia. Taigi parodykite jam, jei jis jus įkaitina, tačiau neimituokite orgazmo, jei jo nepatiriate.

Vulgarus elgesys

Pasimatyme be kelnaičių? Seksualu. Darbe, sporto klube ar gydytojo kabinete be kelnaičių? Ne taip seksualu. Daugeliui vyrų nepatinka, kai žmonos elgiasi pernelyg seksualiai prie kitų. Dr. J. Green teigimu, taip atrodote „per daug palaidos ir prieinamos“. Pasinaudokite šiuo triuku kartkartėmis pasimatymuose, tačiau kasdienai prašom dėvėti apatinius!

Per daug alkoholio

Reklamos kūrėjai dažnai vaizduoja gražias moteris, geriančias alkoholį. Taip siunčiama žinutė, kad gėrimas yra seksualu, sako dr. C. Balleck. Nors alkoholis gali atpalaiduoti, tačiau nepiktnaudžiaukite. „Kai moteris praranda kontrolę, ji tampa nebepatraukli ir trikdo“. Nieko seksualaus, jei jūsų vyras kelia jus nuo grindų ar maldauja nesiųsti vadovui grasinamos žinutės antrą valandą ryto. Žinokite savo ribas ir sustokite, kol nevėlu.

Apsimetinėjimas bejėge damute

Kai kurioms moterims atrodo, kad apsimetusios bejėgėmis padės vyrams pasijusti reikalingais, tačiau iš tikro galite pasirodyti priklausomos ar kvailutės. Taip galima atbaidyti vyrus, nes niekas nenori pasijusti savo moters aukle.

„Vyrams protingos moterys yra daug seksualesnės“, - sako dr. C. Balleck. Leiskite jam padėti jums, kai to reikia, nes vyrams patinka spręsti problemas - ar tai būtų sudėtinga situacija darbe, ar kriauklės sutaisymas. Tačiau jei galite tai padaryti pati, turėtumėte apsieiti be vyro, pataria dr. C. Balleck.

Eismo reguliavimas lovoje

Tarp žinojimo, ko nori, ir komandavimo lovoje yra didžiulis skirtumas.

„Užsiminkite jam apie karštus savo taškus, - pataria dr. P. Schwartz. - Tačiau neužsiimkite nuolatine jo kontrole“. Valdingumas nėra seksualu. Užuot reguliavusi jo judesius, priminkite, kaip jums buvo gera, kai jis tyrinėjo vieną ar kitą jūsų kūno dalį. Jis mieliau atrastų tai, kas jums patinka, nei vykdytų tai, kas paliepta.

Seksas pirmojo pasimatymo metu

Niekas taip nekalba apie palaidumą kaip pernelyg greitas drabužėlių nusimetimas. Intymumas pirmojo pasimatymo metu leidžia vyrui suprasti, kad jūs - vienos nakties nuotykis ir nieko daugiau, sako dr. D. Greer. Jei jaučiate jam trauką, atsisveikinkite aistringu bučiniu. Tuomet jis tikrai svajos patirti daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (365)