Labiausiai erzinantis daugumai biuro darbuotojų – traškučių kramtymo ir pakelių su įvairiais užkandžiais čežėjimo garsas.

Prasta nuotaika

Kartais dirbti neišeina vien dėl to, kad šalia sėdi žmogus su liūdna veido išraiška. Liūdesio priežastys gali būti pačios įvairiausios – ne ta koja iš lovos atsikėlė, su žmona išsiskyrė, mėgstama komanda pralaimėjo čempionate. Dažniausiai kolegoms su tokiomis problemomis norisi padėti ar patarti. Tačiau esti ir kita „liūdnųjų“ kasta – tai viskuo amžinai nepatenkinti niurzgos, kurie savo prastą nuotaiką sėja visiems aplinkiniams. Būtent tokių visų pirma ir norisi atsikratyti.

Technikos darbas

Kas gali būti baisiau už lėtą kompiuterį, ypač jei darbas susijęs su dokumentų kūrimu arba specialiomis foto ar video programomis? Erzina ir kompiuterių gedimai, ir nepatogi kėdė, ir užstrigęs spausdintuve popierius. Gyventi neduoda ir prastai veikiančios šildymo, ventiliacijos bei kondicionavimo sistemos, kada būna tai karšta, tai šalta, ar dar geriau – visai nėra kuo kvėpuoti.

Įdomu!

Kompanijos „Opinium Research“ sociologinės apklausos duomenimis, 37 procentai biuro darbuotojų Didžiojoje Britanijoje negali pakęsti niūrių kolegų, 36 procentai pačia nemaloniausia problema, su kokia tik galima susidurti darbe, laiko kompiuterių gedimus. Trečiojoje vietoje atsidūrė įkyri mobiliųjų skambučių muzika. Daugelis apklausos dalyvių teigė, kad visi šie veiksniai gali turėti įtakos sprendimui pakeisti darbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)