O jie yra tokie:

apie pusvalandį lakstykite paskui savo šunį lauke;
40 minučių plaukite indus;
valandą gulėkite vonioje.

Žinoma, viskas priklauso nuo asmenybės tipo ir pomėgių, tačiau labiausiai tikėtina, kad daugumą sužavės trečias variantas, siūlantis pasimėgauti atpalaiduojančiomis ir teigiamai nuteikiančiomis vandens procedūromis, nors pirmieji du pasiūlymai taipogi neabejotinai verti dėmesio, rašo purewow.com.

Nors mokslininkų atlikto tyrimo apimtis nebuvo didelė – dalyvavo tik 14 vyrų grupė – vis tik nustatyta, kad valandos trukmės pagulėjimas 40 laipsnių temperatūros vandenyje suteikia galimybę sudeginti apie 130 kalorijų, o tai prilygsta kalorijų kiekiui, išeikvojamam per 30 minučių pasivaikščiojimą.

Ar tai reiškia, kad nuo šiol drąsiai galite treniruotes sporto salėje mainyti į ilgus gulėjimus vonioje? Tikrai ne. Ar jūsų oda po valandos trukmės vonios procedūros atrodys lyg džiovinta slyva? Labai tikėtina.

Ar verta išmėginti šį kalorijų deginimo metodo ir malonios kūną atpalaiduojančios procedūros derinį? Spręskite patys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)